Emma Barremyr

Magisk morgon vid Vänern

God morgon från frukostbordet! Jag sitter ute i morgonsolen och njuter av min kaffekopp. Äggmackorna är redan uppätna och jag vilar ögonen på Elsa och Pelle som just nu hänger vid hallonhäcken. Hehe. Ljuva, ljuva sommarmorgnar, jag njuter så mycket av tiden nu! Låt detta underbara sommarväder aldrig ta slut, livet med barn blir så mycket enklare när man kan hänga ute prick hela dagen!

Och för första morgonen på över tre veckor har jag vaknat upp utan halsont och en lite piggare känsla i kroppen. Fy satan så länge sen här sjukan satt i. Har känt mig helt dränerad på energi och typ inte ens orkat gått upp för trappen här hemma eller burit runt på Elsa utan att flåsa ihjäl mig och vara tvungen att lägga mig ner och vila en stund efteråt. Rätt obehagligt faktiskt! Men idag känner jag mig alltså lite piggare igen så jag hoppas verkligen att det är över nu. Jag längtar så mycket efter att få röra på mig igen, har inte ens gått en promenad på snart en månad. Ni kan ju gissa om det kryper i kroppen på mig?! Kanske tar en liten runda i skogen nu efter frukost.

Jaja, idag är planen att packa ihop oss och åka till Pelles sommarstuga på övernattning, så det lär bli full rulle med packning här på förmiddagen. Bjuder därför på några bilder från gårdagen när vi tog en cykeltur ner till Vänern för ett morgondopp. Måste nästan nypa mig i armen för att inse att vi bor i dessa vackra omgivningar, med bara en liten kilometer ner till vattnet!

Ta hand om er och ha en superfin onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats