Emma Barremyr

Hej från sommartugan

Vi kom upp hit i tisdags och jag hade egentligen tänkt blogga för länge sen, men har faktiskt inte orkat öppna datorn mer än för att ta hand om mina PT-onlineklienter och ta den viktigaste mailen.

Som jag skrev i helgen så hade jag dragit på mig en fruktansvärd torrhosta, och den där hostan har bara blivit värre sedan dess. Jag har aldrig varit med om liknande hosta tidigare, och under natt till tisdag och onsdag sov jag nästan ingenting pga av hostan.

Sjuk och nästan ingen sömn är ju ingen bra kombo, nej de senaste dagarna har jag därför blivit sämre igen. Haft ont i kroppen, varit snuvig, haft ont i halsen, känt mig enormt trött och typ hostat sönder mig själv. Det har gjort så ont i bröstet! Igår morse tog jag tag i det och ringde till Kry. Fick prata med en läkare som konstaterade att jag förmodligen har luftrörskatarr och skrev ut en hostdämpande och slemlösande medicin med morfin till mig.

Inatt har jag därför sovit som en stock och idag känner jag mig piggare igen. Äntligen! Har känt mig så ledsen över att jag inte blivit bättre, men nu ska det väl förhoppningsvis vända igen så jag kan njuta ännu lite mer av dagarna här i stugan.

Jag är här med mamma, syrran och barnen. Eftersom jag hostat så mycket på nätterna har Elsa fått sova med mamma, och jag har legat ensam i ”lillstugan” på gården. Det har gått så himla bra och det är så fint att se hur mycket Elsa knutit an till sin mormor efter den här våren när de hängt så mycket ihop. Det gör mig alldeles rörd. Och nu när jag vet att det funkar så bra att mamma tar nätterna så kanske vi till och med vågar lämna bort henne en natt för att hitta på något bara jag och Pelle. Vi får se… Vi har liksom inte haft det behovet tidigare och känslan att lämna henne för natten har inte varit rätt, men nu dök tanken upp och kändes faktiskt okej.

Ikväll kommer våra killar, min andra syrra med pojkvän och pappa äntligen upp hit och hela familjen blir samlad för att fira midsommar. Det blir ett stort och härligt kalas med sillunch, dans runt stången, femkamp och knytkalas till middag. Mormor och hennes tre syson har alla en varsin gård här uppe och nu när det är både barn, barnbarn och barnbarnsbarn är det fullt hus när alla är uppe. Så himla mysigt! Önskar så mycket att min mormor var vid liv och fick uppleva Elsa. Jag saknar henne alltid lite extra mycket när vi är här i stugan där hon alltid var om somrarna när hon levde. Min älskade mormor ♥

Gud nu babblar jag på och ni fick en hel novell att läsa. Hehe. Hoppas ni orkade läsa ända hit. Jag vill passa på att önska er en fin midsommar, lova att ni tar hand om er själva?

Och tips, senare idag kommer ett inlägg med tips om att stressa mindre och imorgon ett inlägg till alla er med ätstörningar. Missa inte det om det är något ni känner att ni behöver!

Älsklingar på upptäcksfärd ♥

Lovar att ni ska få se fler bilder från dagarna i stugan, men det kommer ett inlägg med det efter helgen!

Var rädda om er!

Stor kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats