Emma Barremyr

Lyxig söndagsmorgon

Hej kompisar! Det är söndag och utanför fönstret hos oss spöregnar det just nu. Mysig känsla efter de senaste veckornas strålande väder faktiskt. Det är härligt att få kura inne lite!

Hur mår ni den här söndagen?

Jag är fortfarande inte helt frisk, hostar lite och så, men börjar äntligen känna mig lite piggare och orkar hitta på saker igen. Så skönt! Igår hängde vi inne i stan och såg på Stadsloppet och idag har jag och Beatrice ätit en lyxig hotellfrukost helt utan barn. Faktiskt första gången vi sågs utan barn sedan de kom och förgyllde våra liv.

Och det här att ses utan barn alltså, så konstig känsla, men ändå så skön! För första gången på länge kunde vi sitta ner och äta i lugn och ro, bara fokusera på oss och ha det väldigt lugnt och skönt i ett par timmar. Vilken ny energi det gav! Nu ska jag bara mysa med familjen resten av dagen ♥

Elsagos innan jag åkte iväg i more ♥

Som ni ser kommer det snart en liten bebis till i vår vänskapskrets. Beatrice är gravid i vecka 30 med andra barnet nu! Så himla mysigt att snart få gosa bebis igen ♥

Det fanns nybakade scones på buffén som vi högg in i direkt! Godaste!!! Och äggröra, croissanter, frukt, ost, grönsaker och parmaskinka! Muuuuuums!

Ja snacka om en lyxig söndagsmorgon för två mammor! Det här ska vi nog unna oss fler gånger!

Ni andra mammor, ger ni er själva egentid med vänner såhär? Jag känner att det är något jag varit dålig på, men som jag faktiskt behöver bli bättre på att ge mig själv (och mina vänner). Med en sovande nyfödd bebis var det ju inga problem att träffa vänner och vara närvarande i samtal, men med en vild ettåring som kräver mycket uppmärksamhet är det svårt att hinna med tycker jag… och vänner är ju så viktigt så en värd prioritering kan jag tycka ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats