Emma Barremyr

Elsa har blivit pappig

Hej på er! Det är fredag och jag har legat sjuk i tre hela dagar här hemma nu. Alltså bokstavligt LEGAT sjuk. Det var en rejäl omgång som kom och tog mig, och jag har i princip inte orkat lämna soffan eller sängen mer än för att äta mat eller gå min vattningsrunda i trädgården på kvällen (bortsett från i tisdags när jag låg i 39 gardes feber).

Idag är jag ändå lite piggare, halsontet är nästan borta, men jag har fått en bedrövlig hosta och är fortfarande väldigt, väldigt trött, trots runt 9-10 timmars sömn de senaste nätterna.  Må detta vända snart!

Idag har världens bästa svärmor varit här och passat Elsa (och putsat alla fönster i huset). Dessutom hade hon med sig en kycklingsallad till lunch så förutom barnvakt, så att jag har kunnat vila, har hon alltså skämt bort mig med mat också. Sa jag världens bästa svärmor?

I och med att jag ändå känner lite energi har jag passat på att jobba lite från sängen idag. Är rätt så uttråkad just nu vill jag lova, så att få stöka undan lite jobb var gött! Det kliiiiar i fingrarna… eller mest i kroppen. Jag är inte bra på att ligga still för länge. Just nu vill jag bara ut ut ut i det fina vädret och gå en riktigt lång promenad i skogen! Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon är ni snälla!?

Nu är det ju snart helg och fredagsmys! Ser så mycket fram emot att krypa ner i soffan med Pelle ikväll. I och med att han har varit hemma rätt mycket från jobbet i veckan har han fått sitta och jobba hela kvällarna för att komma ikapp, och det har knappt känts som vi hunnit med varandra alls. Så en fredagsfilm och mys i soffan har jag verkligen längtat efter! Pelle verkar ha klarat sig från att bli sjuk även denna gång. TUR säger jag bara! Vill inte ens tänka tanken på den dagen vi båda ligger däckade med pigg busunge, hihi.

Elsa har för övrigt gått och blivit pappig den här veckan. Hon går runt och säger ”pappa” och det är är pappa pappa pappa som gäller mest hela tiden. Jag blir alldeles rörd av hur fint det är att se dem ihop. Känslorna för den där lilla människan och hennes pappa får mitt hjärta att explodera av kärlek och jag känner mig så tacksam och rik med dem i mitt liv ♥

Såhär hittade jag dem en kväll i veckan när Pelle aldrig kom ner efter att ha lagt Elsa. Ojdå, han somnade visst bara… Men seriöst, man vill ju bara krypa ner och gosa in sig med dem ♥

Det var allt för nu. Hoppas att ni mår bra och fin en fin fredagskväll!

Glad helg på er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats