Emma Barremyr

Saker jag ser fram emot den här veckan

Hallå godingar! Tiden just nu är verkligen underbar och jag njuter så mycket av livet. Det är varmt, bara början av juni och vi har fått så mycket sol och härliga dagar redan. Det ger mig energi! Och tänk att jag har en dotter som jag får spendera mina dagar med. Jag kan inte i ord uttrycka min tacksamhet, kärlek och glädje över henne och det vi får uppleva tillsammans.

Livet är inte alltid lätt och den här våren har verkligen blandat och gett. Det har varit kämpigt med jobbiga nätter, sömnbrist, sjukdomar, sömnbrist, eget företag, att räcka till åt alla håll och att hinna med. Livet ni vet! Jag har stundvis känt mig så trött och utmattad, men nu har energin äntligen börjat komma tillbaka och det gör mig så glad.  Semestern närmar sig och snart väntar två månaders ledighet tillsammans. Livet känns fint!

Måndag och tisdag den här veckan har jag heldagar med Elsa. Vi har faktiskt inget alls planerat mer än BVC för extra viktkontroll i eftermiddag. Annars ska vi bara mysa hon och jag. Inget jobb för min del dessa dagar heller. Ikväll har jag lovat mig själv att yoga och sen blir tisdagskvällen extra speciell med helgkänsla eftersom det är nationaldag på onsdag, vilket innebär att Pelle är ledig. Tror vi ska fira tisdagskvällen med att grilla och bara mysa han och jag!

Nationaldagen planerar vi att spendera i sommarstugan med Pelles familj. Vi hoppas att värmen håller i sig så att vi kan sola och bada hela dagen! Wiiieee, får magpirr och utomlandskänsla av dessa dagar!

På torsdag åker jag och Elsa till sommarstugan (på min familjs sida) med mamma och stannar där ända till lördag. Jag ska passa på att få en del jobb undanstökat, men utöver det ska vi bara vara, fika mycket, kanske ta ett dopp i sjön, grilla, spela kort, chilla i hängmattan och mysa!

Längtar och ser så mycket fram emot den här veckan. Ska öva på att vara i nuet och njuta av dagarna ♥

Har ni något ni ser fram emot den här veckan?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Jag och min pojkvän ska också åka till sommarstugan ons-sön. Promenera, sola, grilla, baka rabarberpaj (tack för receptet häromdagen), läsa bok, umgås, prata, kvällbada och tvätta håret i sjön. Det blir fint.

    Vill passa på att tacka dig för en fantastiskt fin blogg! Följer dig både här och på Instagram och det ger mig så mycket. Sund inspiration och många välbehövliga reflektioner får jag av dig. Är övertygad om att det finns MÅNGA fler som påverkas lika positivt av dig, som lär sig att lyssna på sin kropp, ta hand om sig och njuta av allt vad livet innehåller. Du är så viktig! Älskar den genuinitet och det lugn du utstrålar och förmedlar. Stort tack för att du finns och delar med dig av ditt liv och dina tankar!

    Önskar dig en mysig och skön helg i stugan.
    Kram, Lisa

    1. ptbyemma

      Så underbart! Tvätta håret i sjön är något av det bästa som finns ju, det har vi också gjort när vi varit i stugan nu 🙂 Blir alldeles tårögd av din fina kommentar, TACK snälla du, det betyder mycket att höra att du tycker jag gör skillnad, det får mig att vilja fortsätta! Önskar dig en fantastisk helg <3 Stor kram!

stats