Emma Barremyr

Ord från idag

Hej finisar! Hur mår ni? Idag har jag mamma här som barnvakt hela dagen så jag kör jobbrace framför datorn medan mamma och Elsa hänger ute och njuter av det fina vädret. Så avundsjuk på dem! Det är såklart roligt att jobba, men ännu roligare att vara med dem <3

Försommaren verkar äntligen vara på gång nu och det känns väl sådär att sitta inne och jobba just idag…Fast samtidigt känner jag mig inspirationsfylld och glad. Jag har haft en jobbigare period med trötthet och pms, men känner mig faktiskt piggare än på länge idag. Elsa har (peppar peppar) varit frisk i några veckor nu och sovit väldigt bra, vilket gjort att vi också fått sova bra. Jag har inte haft pms på ett par månader, men den här gången var det riktigt illa igen och jag har varit så deppig och ångestfylld. Det är så skönt när det släpper och jag äntligen får känna mig som mig själv igen!

En liten smula som försöker rymma upp till mamma (jag sitter på övervåningen och jobbar). Vi har såklart grind, men när den öppnas är hon snabb att försöka komma upp. Eller så är det roligt att klättra…

Det är så lyxigt att ha mamma här! Hon kom hit redan igår kväll och tog hand om alla kvällsrutiner + läggning med Elsa så jag och Pelle fick hänga ute i trädgården. Det är sjukt mysigt att vara ute och pyssla alltså! Sandlådan är nästan klar nu, vi har sått grönsaker, förlängt hallonhäcken och planterat blåbärsbuskar. Nästa helg ska jag pynta med blommor, längtar!

Idag tog mamma Elsa redan efter frukosten och jag har suttit med jobb sedan dess. Jag har mycket att göra just nu och det känns så kul att företaget rullar så bra trots att jag varit ”hemma” ett helt år. Jag försöker att ligga steget före med bloggen hela tiden för att det aldrig ska bli tomt på läsning, har deadlines för Veckorevyn att beta av, nya PT-onlineklienter som ska igång, bokföring som behöver göras och så vill jag även hålla igång Instagram också. Det är rätt mycket för en småbarnsmamma, och svårt att få tiden att räcka till allt. Jag önskar att dygnet hade fler timmar.

Ja den där tiden alltså… Därför är jag så tacksam för dagar som denna när mamma är här. Jag får mycket gjort, blir serverad mat och får hjälp med saker som tvätt och städ. Mamma fixade lasagne som vi åt till lunch förut och Elsa underhöll oss som vanligt med sina små bus!

Receptet på lasagnen finns här! Mamma ändrade dock om och gjorde med vanliga lasagneplattor och la även till en ostsås också. Det blev sååå gott och även Elsa mumsade i sig med god aptit!

Nu ska jag fortsätta att beta av to-do-listan. Hoppas ni har en fin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats