Emma Barremyr

Äntligen vårvinter i fjällen!

Hallå! Vi sitter i bilen på väg till Idre. Äntligen, äntligen får vi njuta av vårvinter i fjällen! Och jag ska åka slalom igen för första gången på två år, har längtat så mycket!

Ser extra mycket fram emot att vi har en hel veckas ledighet tillsammans hela familjen, och dessutom barnvakt i form av mormor och morfar med oss så att jag och Pelle kan få lite egen tid tillsammans. Känns värdefullt.

Vi mellanlandade i Torsby hos mamma och pappa inatt. Elsa sover alltid så bra (peppar peppar) och tar ofta sovmorgon där, så idag vaknade vi utvilade hela familjen. Så skönt!

Elsa har precis somnat här i bilen, så nu är planen att köra på hela vägen fram till Sälen där vi tänker stanna för lunch och lek. Elsa sover för det mesta bara en gång per dag sen innan påsk, så sista timmarna upp till Idre kommer hon förmodligen vara vaken. Vi får se hur det går.

Vi brukar för det mesta planera våra bilresor till hennes sovstunder eftersom det är enklast så, men igår körde vi för första gången hela vägen från Hammarö till Torsby (12 mil) medan hon var vaken och det gick bra, så vi håller tummarna för att det går bra idag också. Vi har ipaden med oss i värsta fall, men försöker underhålla henne med böcker och leksaker så länge det går!

Älskar att sitta och titta på henne när hon sover, blir så lugn av det, men nu ska jag försöka vara lite effektiv och passa på att jobba när jag har möjlighet, hehe!

Hoppas ni får en fin söndag! Vi hörs från Idre ♥ 

Kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats