emmabarremyr

Emma Barremyr

Att våga möta känslorna

I samarbete med Mindfulnesscenter.se

Hallå! Nu har snart en hel vecka på mindfulnessutmaningen passerat och jag tycker det känns så skönt att ha en daglig stund alldeles för mig själv till det här. Pelle har tagit alla läggningar förutom de kvällar vi var i Torsby tidigare i veckan så att jag har fått den stunden till mindfulnessträning.

Tankarna har under veckan flugit hej vilt och jag har haft lite svårt att fokusera under tiden jag gjort övningarna. Livets alla funderingar ni vet. Men det är ändå ett tecken på att jag verkligen behöver mindfulnessträningen just nu, och jag vet att bara jag övar så det blir lättare! Det är ju så skönt när jag väl landar i mig själv och orkar släppa alla tankar för en stund… bara vila i mig själv och nuet.

Att vara högkänslig innebär ett rikt liv med många känslor och jag upplever ofta både mina egna och andras känslor väldigt starkt. Gårdagens övning handlade om just känslor, och framför allt hur man hanterar och jobbar med svåra känslor. En viktigt övning som jag kommer att ta med mig och jobba med många gånger framöver.

Jag har en tendens att stänga de jobbiga och svåra känslorna inom mig, men det mår jag inte bra av. Jag behöver acceptera dem, känna dem och våga uppleva dem. Inse att de bara är känslor och att det är okej att precis som det är. Att ha en specifik övning att kunna ta till vid tillfällen jag upplever att känslorna rör till det inom mig känns så skönt. Tack för det ♥

 

Har ni hunnit testa någon övning i programmet? Dela gärna era upplevelser!

Om ni missat mindfulnessutmaningen så handlar den om att minska stress hos dig som ung. Mindfulnesscenter har en specifik kurs för detta som vi just nu erbjuder ett fantastiskt bra pris på. Den kostar i vanliga fall 225:-, men jag kan ge er kursen för bara 100:-. ETT PANGPRIS!

> klicka här för att komma till erbjudandet <

 

Läs mer om utmaningen här ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej,
    Tack snälla för en fin och inspirerande blogg! Det har gått lite trögt för mig med utmaningen. Jag har haft svårt att fokusera och tankarna har flugit iväg. Efter att ha testat att göra en övning utomhus insåg jag att det var väldigt skönt och rofyllt! Min favoritövning än så länge är “Att arbeta med svåra känslor”. Ha en fantastiskt härlig vecka!
    Kram kram

stats