Emma Barremyr

Twistshakefavoriter

Inlägget innehåller adlinks.

Hej finisar!

Jag har fått en hel del frågor på vad vi använder för flaska till Elsa när hon dricker välling, så jag tänkte att jag passar på att tipsa om lite matprodukter som vi har till henne i ett inlägg!

Vi har köpt Twistshakes produkter och är himla nöjda, så vi har flera falskor och har även köpt en smart tallrik och nappar därifrån. Twistshake är ett svenskt märke där alla produkter är fria från BPA-, BPS- och BPF och finns i flera olika färger. Flaskorna finns också i flera olika storlekar, och det går att köpa till större dinapp när barnet växer, men samtidigt fortsätta att använda samma flaska.

Tallriken har ett halkskydd som gör att den sitter fast i bordet och ett lock som gör att den går att använda som matlåda och lätt kan tas med. Väldigt smidig när man ska iväg! Vi undviker att micra Elsas mat, men både tallriken och flaskan tål micro om det skulle behövas!

Här nedan har jag satt ihop produkterna vi använder i ett kollage! Kicka på respektive produkt om ni är nyfikna på att veta mer eller köpa!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Såg på din instagram hur ni berättade för dina föräldrar att ni skulle få lilla Elsa, kan du inte berätta om hur ni berättade för alla? Berättade du för Pelle eller tog ni testet tillsammans osv? Hur reagerade vänner, familj? 😀

stats