Emma Barremyr

Hej från sjukstugan

Hej mina fina vänner ♥

Hur mår ni? Har ni klarat er från februaris sjukstuga?

Elsa har blivit sjuk igen så vi har spenderat de senaste dagarna hemma, något som är både mysigt och påfrestande. Det är mysigt eftersom hon vill ha så mycket närhet, det finns inga måsten, vi kan hänga i pyjamas hela dagen om vi vill och har inga tider att passa utan kan ta dagen precis som den kommer!

Samtidigt är det påfrestande när hon är sjuk eftersom hon är så himla gnällig och att jag känner mig så hjälplös. I vanliga fall är hon sällan gnällig mer än när hon är trött eller hungrig, och då finns det ju alltid något att göra åt det. Nu tycker det är så svårt och veta vad som är fel. Jag förstår ju att det är jobbigt att vara sjuk, men det hade varit så mycket lättare om hon hade kunnat tala om vad som är fel. Det gör ont i mig när hon inte mår bra!

Inatt hade hon feber och var jätteledsen vid ett par tillfällen. Det verkade som hon hade ont i magen, och kanske har hon ont i halsen också? Hon var jätteslemmig och kräktes lite lätt vid två tillfällen, men sen blev det bättre. Vi sov ändå hyfsat inatt, men usch vad jobbigt det är när hon inte mår bra!

Jag hoppas att jag och Pelle klarar oss den här gången! Jag boostar som vanligt med ingefärsshot och dricker en rejäl kopp golden milk varje dag. Sen sköljer jag näsan varje morgon och försöker att inte tänka så mycket utan bara vara i nuet. Blir jag sjuk så blir jag!

Om någon undrar 

> Recept på min ingefärsshot

> Recept på min golden milk

Igår hade hon ”mys med stolen”.. hon stod så jättelänge och ”mmmade” sig. Så himla söt! Som jag nämnt tidigare har hon en period nu när hon myser och kramar precis allt och alla, och något av det bästa hon vet är att få gå upp å sitt rum för att krama och mysa med nallen i sin luftballonglampa!

Som jag älskar henne, min lilla mysonge ♥

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Låter som hemma hos oss… Vår lilla son är också sjuk och extremt ”mammig”, mysigt men lite påfrestande när han vill bli buren konstant. Vi är alla sjuk då han har smittat ner både sambon och mig. Som tur är så vet man ju att det går över.
    Kram

  2. Anonym

    Tänker att en viktig del när man inte kan hjälpa så mycket är att visa barnet att man står ut med att barnet har det tufft. Alltså inte att inte bry sig utan finnas där med värme och stå ut i det och inte gå under i rädsla eller oro. Att kunna ha sin oro. Att ta hand om så gott det går. Det tänker jag är något otroligt viktigt msn kan göra.

stats