Emma Barremyr

Jag och Elsa ska ut på äventyr

God morgon finisar ♥

Idag åker jag och Elsa för första gången iväg på ett längre äventyr utan pappa Pelle. Jag ska till Stockholm på jobb igen! Som ni kanske kommer ihåg var jag ju iväg ett dygn i januari, men tyckte det var så jobbigt att vara borta från Elsa, så den här gången bestämde jag mig för att ta med henne, och även min mamma som får följa med som barnvakt. Min snälla älskade, älskade mamma, tack för allt du gör för oss!

Det ska bli så himla mysigt och vi får kvalitetstid alla tre eftersom det inte står enbart jobb på schemat. Idag är planen att mysa på stan och äta middag hemma hos släktingar innan en natt på hotell. Imorgon bitti ska jag på ett frukostevent med hela Veckorevyn-gänget och även ha möte med teamet angående framtiden med bloggen. Då får Elsa hänga med mormor på stan och jag får lägga allt fokus på jobbet! En väldigt skön känsla och roliga jobbgrejer som jag ser fram emot. Sen har vi några timmar till med mormor-mamma-dotter-häng innan vi tar eftermiddagståget hem igen efter lunch.

Men nu skulle jag inte skriva en roman detta, utan tanken var mest att kika in för att önska er alla en fin alla hjärtans dag! Vill tipsa om bägaren här nedan ↓ som passar fint att lyxa med till mellanmål eller att äta som efterrätt till kvällens middag. Den innehåller fina grejer som ger kroppen kärlek, vilket jag tycker passar bra en sån här dag!

För att inte tala om hur god den är! Mmmm…scrolla ner för recept!

Bägare med chokladkräm och keso

1-2 dl keso
1/2 mosad banan
1 msk jordnötssmör
1 msk kakao
Hallon och riven kokos till garnering

Mosa ihop banan, jordnötssmör och kakao till en chokladkräm och varva sedan med keso. Servera med lite hallon och riven kokos!

 

Njut och ha en fin dag!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats