Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 6)

Hej kompisar!

Åh, den här veckan åker jag, Pelle och Elsa upp till stugan i Idre för att spendera en långhelg med massa vintermys! Äntligen!!! Vi ser fram emot att sätta Elsa i ryggsäcken och åka en långtur på skidor, massa pulkaåkning, dricka varm choklad i backen, ha stugmys, bada bastu, spela kort, mysa med långa frukostar och goda middagar. Vi kommer ha mina svärföräldrar med oss så förhoppningsvis får jag och Pelle en och annan dejt i skidbacken/ spåret också medan Elsa från kvalitetstid med sin farmor och farfar.

Såklart har jag redan planerat maten för skidhelgen, det är något alldeles extra med att äta mat i fjällen. Våra middagar under skidhelgen ser ni här nedan och till lunch tänker jag bland annat saffranspannkakor och scones (klicka på länkarna för recept). Åh, vad jag längtar, men först blir det några dagar på hemmaplan!

 

Middagsmeny vecka 6:

Måndag: tomatkokt ris med halloumi

Tisdag: vegetariska spenatbollar med sötpotatis

Onsdag: pad thai

Torsdag: världens godaste räksallad (fast med lax)

Fredag: rödbetspizza med chevré

Lördag: svärmor lagar

Söndag: natchoplåt

 

Mums!!!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats