Emma Barremyr

God fortsättning

Kikar in för att önska er alla en god fortsättning! Hoppas att ni tar hand om och är snälla mot er själva ♥

Jag sitter i skrivande stund i bilen på väg hem efter en fantastisk helg med julfirande hemma hos mamma och pappa. Det är lite smått kaos när hela familjen är samlad sådär, men samtidigt så himla mysigt! Vi fick en vit jul till slut och har under helgen njutit av skidåkning, långpromenader i snön, mammas goda julmat, umgänge och sovmorgnar!

Allt varit precis som vanligt samtidigt som det har det varit helt annorlunda! Vi har ju TVÅ BARN i familjen nu! Två fina älskade små Barremyrstjejer! Förra julen var syrrans Alicia bara någon månad och Elsa låg i magen och sparkade. I år har de härjat, lekt och busat för fullt, och vi kan väl bara konstatera att julen blir så otroligt mycket roligare med barn i huset!

På vägen hem idag hann vi även stanna till hos svärföräldrarna på lunch med släkten Ehrencrona. Det var en hel hög med ungar där och fullt ös hela eftermiddagen, hehe. Elsa däckade direkt vi satte oss i bilen efter allt bus och sover förhoppningsvis gott inatt!

Jag är väldigt trött jag också så det ska bli skönt att komma hem till lugnet. Trots att vi haft väldigt bra nätter under jul och fått sova ut på morgnarna gör all social tid mig väldigt trött. Till juldagsmys tänker jag baka scones till mig och Pelle som vi ska mysa med till en film, och sen blir det nog en tidig kväll för mig!

 

God jul, energi och kärlek till er ♥

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats