Emma Barremyr

Utflykt till Hammarö Sydspets

 

Jag och Elsa firade pappa Pelle med att ta med honom ut på en utflykt till Hammarö sydspets i söndags. Ja han fick paket och frukost på morgonen också, men vi kände att vi ville göra något speciellt av dagen för att kunna minnas tillbaka på hans första fars dag.

Vi beslutade oss för att en tur till Hammarö sydspets för att njuta av fika och novembersol blev lagom. Vi fyllde ryggsäcken med kaffe, bananchips, pepparkaksbollar med choklad och satsumas, packade in Thulevagnen i bilen, klädde oss varmt och styrde därefter bilen söder över.

Det är ingen lång bit att gå då bilvägen går nästan ända fram till själva Sydspetsen, vilket passar bra när man har barn med sig. Det är någon kilometers promenad i en vacker skog innan man kommer fram till Skagene fyr som ligger längst ute på udden med en fantastisk utsikt över öppna Värnen. Hela stranden består av klippor och det är så otroligt vackert att man nästan tappar hakan!

När vi kom fram slog vi oss ner på stenarna och dukade upp med fika. Elsa var hungrig så vi ammade innan jag kunde hugga in på kaffet och godsakerna. Sen satt vi där och njöt hela familjen. Solen värmde skönt så trots att det blåste lite kändes det inte kallt, utan var väldigt behagligt.

Finns nog få saker jag älskar så mycket som dessa små stunder med äventyr i naturen. Livet kändes minst sagt fint! Att få sitta där med min dotter och finaste pappan (och sambon), njuta av en god fika, en vacker utsikt och novembersol spred liksom ljus och energi inom mig!

Såhär såg utflykten ut i bilder 

 

 

 

Får så mycket energi av såna här små utflykter! Det är inte mycket som behövs egentligen. Att komma ut i friska luften gör det så lätt att andas, och livet känns bara så enkelt och fint dessa stunder ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats