Emma Barremyr

Lunch och playdate en onsdag

Idag har jag och Elsa varit på lunch hos och haft playdate med Sanna och hennes lilla Alicia. Så mysigt i det höstruggiga vädret som varit idag!

Jag och Elsa åkte in till stan lagom till hennes andra sovstund och sen lyckades jag och Sanna tima så att båda våra småttingar somnade samtidigt. Vi umgås ju med en hel del kompisar med småbarn och det här med att tima sovstunder är ju inte alltid det lättaste, haha. Jag och Sanna passade på att njuta av en långpromenad runt stan med vuxentid och massa prat, och sen blev det lunch och lek hemma hemma hos dem under eftermiddagen.

Sanna har samma brinnande matintresse som mig, och idag bjöd hon på fantastiskt goda morots- och halloumibiffar, en quinoasallad med oliver, avokado och soltorkade tomater samt en sås med lite chilisting. Så lyxigt och helt fantastiskt gott att få komma och sätta sig vid dukat bord sådär ju!

Till efterrätt smaskade vi på rawfoodpraliner och kaffe medan de små busade i vasin matstol. Elsa mumsade på päron i sin smaknapp, och den där smaknappen alltså – vilken bra grej det är!

Är så tacksam för att Sanna kommit in i mitt liv. Hon är en nyfunnen vän som jag hittat tack vare att vi har barn i samma ålder. Tänk att ett barn kan bidra med så mycket fint, hon gör mig så rik på så många sätt, min lilla Elsa ♥

Nu har jag tillbringat den senaste timmen sedan Elsa somnade för kvällen med att jobba ikapp lite. Jag har inte hunnit öppna datorn idag, men har fått lite kvällsjobb gjort nu innan Bonde söker fru. Nu ska jag stänga ner för dagen, krypa intill Pelle och mysa framför tv:n innan det är dags att sova!

Hoppas att ni haft en fin onsdag mina söta bloggvänner!

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats