Emma Barremyr

Min och Elsas måndag

Phu, det är verkligen full fart om dagarna nu för tiden! Kvällen är i stort sett enda stunden då jag får tid till att sätta mig med jobb i lugn och ro. Elsa sover för det mesta runt 3-5 timmar på dagen, men ofta blir det att jag passar på att gå en promenad under en av hennes sovstunder och under de andra stunderna har jag fullt upp med att röja undan här hemma, tvätta, fixa mat eller så är vi på språng på annat sätt.

Nu sover vår lilla älskling för kvällen och faktiskt så verkar som att våra tappra försök att skjuta lite på sovtiderna om kvällarna har gett lite resultat. Vi la in en extra sovstund ganska sent på dagen igår och sen drog Elsa till och var vaken ända till åtta igår kväll. Det har nog bara hänt ett fåtal gånger sedan hon föddes. Idag fick vi sova ända till sex (alltså SJU sommartid = sovmorgon, hehe), och ikväll lyckades vi hålla henne vaken till sju. Nu håller jag tummarna för att få sova till minst fem imorgon iallafall 🙂

Idag har jag och Elsa hängt hos syrran med en av våra barndomsvänner och hennes familj hela eftermiddagen. Elsa älskar att få komma hem till kompisar och leka med deras leksaker. Här hemma är hon trött på det mesta, men när vi är borta röjer hon runt och håller sig sysselsatt själv när det finns så mycket spännande att utforska!

Och det har varit en bra måndag! Jag älskar att få och hänga tillsammans med vänner och barn såhär. Och det är något magiskt med barn som får en att bara vara just i stunden. Vi har fikat, lekt, busat, myst och sövt ungar om vartannat och jag är så tacksam för den här tiden med min dotter ♥

Hur har eran måndag varit?

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Vilken söt dotter du fått 🙂 Jag kollar ofta din sida efter fodmapsrecept. Är så tacksam för bloggar med anpassade recept för oss med ibs. Tack!

stats