emmabarremyr

Emma Barremyr

lunchdejt med vårrullar, lek, kaffe och raw fika

Bortsett från i helgen så har jag och Elsa varit isolerade i över två veckor här hemma nu. Det har varit så tråkigt att ställa in playdates, babyrytmik, yoga, lunchdejter, badhuset och annat kul som vi haft på schemat. Men är man sjuk så är man, och vi har istället fått prioritera vila här hemma för att bli friska och krya igen!

Även om det varit himla mysig att bara vara vi två här hemma så har jag längtat ut så himla mycket! Jag har saknat mina vänner och det tror jag Elsa också gjort. Hon blir alltid en mycket nöjdare bebis om hon får komma ut och träffa lite kompisar. Att hänga med en sjuk mamma är väl inte det roligaste gissar jag, hehe.

Nu är jag ändå såpass frisk att jag kan vistas bland folk så idag kom vi äntligen ut på ett litet äventyr igen! Under eftermiddagen har vi hängt hos Beatrice och Alicia, ätit lunch, lekt och fikat.

Beatrice bjöd på vietnamesiska vårrullar till lunch och det var så lyxigt att få komma dit till ett dukat bord och bara sätta sig ner och äta! Sen hade vi såpass tur att båda barnen somnade efter lunchen och vi fick fika och dricka kaffe i fred. Det är mammalyx deluxe vill jag lova!

Tänk vilken lyx vi har i Sverige som får vara föräldralediga såhär! Jag älskar såna här dagar när jag får vara med min dotter och samtidigt umgås med kära vänner och äta gott! Livsnjutning kallas det ♥

Pssst, blir du sugen på att göra dessa vårrullar?

>> Receptet på vårrullarna finns här!

IMG_4817IMG_4811 IMG_4812 IMG_4808IMG_4829IMG_4827 IMG_4814 IMG_4819IMG_4807IMG_4801 IMG_4824IMG_4833IMG_4834IMG_4845

Till kaffet fikade vi mina dadelbollar (som blev över från namngivningen i helgen) och kolabollar med choklad som Beatrice hade bakat. Ni måste testa – det var otroligt goda! Jag ska själv göra en sats snarast 🙂

>> Receptet på kolabollarna finns här!

PS. Beatrice använde mintchoklad och rullar bollarna i och det var såå himla gott – rekommenderas alltså!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hej Emma!

  Så smidigt att kunna sätta mat på en napp, varifrån kommer den?
  Du passar så bra i flätor, så snyggt!

  Ha en fin dag, Hälsningar Emma

  1. Emma

   Ja den är jättesmidig att ha med sig så Elsa kan sitta och äta lite själv, då får ju jag i mig maten läattre 🙂 Fick denna va mamma som jag tror hon beställt på wish. Men googla “smaknapp” så kommer det fram massa olika alternativ 🙂 Och tack för den fina komplimangen <3 Kram

stats