emmabarremyr

Emma Barremyr

Veckans middagsmeny (vecka 39)

Hej kompisar ♥

Hoppas att ni alla haft en fin helg!

Jag sitter just i detta nu i bilen på väg hem efter en lugn och härlig långhelg i Stockholm. Det har varit mycket god mat, hotellmys och tid med vänner och familj som laddat mig med massa ny energi. Vi har även haft turen att få sova riktigt bra om nätterna hela helgen + att Elsa bjudit på sovmorgon alla dagar. Vilken lyx va? Vi ska nog åka och bo på hotell fler gånger för det verkar vara en hit, hehe!

Elsa brukar sällan orka vara vaken mer än 1-2 timmar första omgången på morgonen så efter frukosten idag packade vi direkt in oss i bilen för att åka hemåt. Elsa har varit däckad sedan dess så jag passar på att utnyttja tiden i bilen till att jobba lite när hon ändå sover!

Just för tillfället sitter jag och skriver en middagsmeny och handlingslista för veckan. Eftersom det är måndag och vardagen redan dragit igång så tänkte vi faktiskt handla online denna vecka. Vi har gjort det ett par gånger förut och det är ju verkligen smidigt att bara åka förbi affären och hämta upp matkassarna när tiden är knapp. Har ni testat det någon gång?

Som alltid när jag kommer från storstan är jag fylld av ny inspiration till matlagning! När jag strosat runt, inspekterat menyer och sett färgglada fat har det poppat upp flera nya receptidéer som jag tänker testa den här veckan. Vi får se hur resultatet blir och om jag återkommer med recept. Men utöver några nya recept blir det som alltid även några gamla favoriter i repris!

 

Middagsmeny vecka 39:

Måndag: ugnsbakad lax med zucchinispagetti

Tisdag: pannbiffar med senapsgräddsås och mos

Onsdag: pasta bolognese med mifú

Torsdag: ugnspannkaka med bacon

Fredag: kycklingpizza med banan och jordnötter

Lördag: quinoarisotto med chevre och rödbetor

Söndag: kryddig pumpasoppa med glutenfria tekakor

 

IMG_2943-980x653IMG_0697IMG_6843-980x653IMG_62761-980x667

 

Vad står på era menyer denna vecka?

Glad måndag på er!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabell

  Åh allt ser supergott ut!
  i måndags åt jag rödbets-och-fetaostbiffar med bovete och bönblandning och idag tisdag blev det en underbar sötpotatissoppa med ett hittepå-bröd. kommer förmodligen att bli en tonfiskpasta imorgon och kylskåprens på torsdag innan jag åker hem till småland för att spendera helgen med familjen och bara mysa.
  ha en fantastisk vecka kram

  1. Emma

   Åh tack för att du delar med dig! Låter som en underbar middagsmeny! Sötpotatissoppa är ju bara för gott 🙂 Hoppas du haft en fin vecka och mysig helg med familjen 🙂 Kram

stats