emmabarremyr

Emma Barremyr

Ord om #emmaslöparutmaning2017

Jag fick ett så inspirerande mail från Eva som är med i #emmaslöparutmaning2017. Det innehöll ord som gjorde mig så glad, och detta är anledningen till varför jag jobbar med det jag gör! Finns inga ord som kan beskriva glädjen jag känner när mina klienter uppnår känslor av lycka, glädje och välmående genom att guidas rätt genom kost och träning!

Jag frågade Eva om jag fick dela hennes ord med er, och det fick jag, så varsågoda, läs och inspireras!

“Så här är det. Jag har aldrig riktigt fattat det där med hashtag, så därför bidrar jag inte med något den vägen. Vill därför berätta lite den här vägen.

Hittills har löparutmaningen varit en helt fantastisk upplevelse. Knäet håller. Och motivationen. Jag har hittat ett mantra som jag tar till när det går trögt: “det tar slut i huvet innan det tar slut i kroppen”. Hittills har jag på det viset kunna komma vidare och klarat det utmaningen innebär just den veckan.

Jag har inte kunnat springa regelbundet på 30 år. Känslan nu när det funkar är underbar. Helt underbar. Innan har det varit en plåga att röra på sig, vissa dagar. Och svårt att få till regelbundenhet. Att lägga om kost visade sig funka. En skicklig sjukgymnast gjorde resten. Att nu få stöd via dig i att strukturerat komma igång i löpspåret är som grädde på moset. Jag njuter av varje steg. Jag längtar efter nästa pass. Det finns inte ord för vad detta betyder.

Att springa i naturen är allra bäst. Jag märkte i början att jag har en tendens att springa fortare än jag ska. Istället för att bråka med mig själv om det testade jag skogsstigar som inte är anpassade för löpning. Stigar med rötter, stenar,gropar. Och det funkar. Jag njuter av omgivningarna samtidigt som jag måste ha koll på var jag sätter fötterna o därmed automatiskt håller lite lägre tempo.

Det går inte riktigt att finna ord för vad allt detta betyder. Jag får nöja mig med att säga stort TACK!”

IMG_0098-980x653

 

Tack Eva för att du delade med dig 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats