Emma Barremyr

Bilder från en fika på Wiener

I fredags var mamma barnvakt till Elsa när jag satt hos frissan en timme. Det är ytterst få gånger som jag lämnat henne med någon annan än Pelle (det är ju vi två som känner henne bäst), men känner att det är dags att börja ge mor- och farföräldrar en chans också, hehe. Det är lite läskigt, men jag blir mer och mer trygg med att lämna henne till dem korta stunder. Självklart litar jag på och vet att Elsa är trygg med dem, det är bara jag som är lite nojig.

Det gick jättebra den timmen jag var hos frissan och mamma var barnvakt! Mamma tog en promenad med Elsa som somnade i vagnen och efteråt var vi alla hungriga, så vi gick till Wiener fikade. Wiener är fikastället i Torsby (finns inte så mycket att välja mellan i lilla byn) och jag är så glad att det finns både hälsosamma och goda alternativ även där nu för tiden!

Jag hittade en glutenfri räksmörgås och en raw jordnötsbakelse med choklad som jag drack en cappuccino till. Så mumsigt och mättande! Elsa fick melon i smaknappen, det är ett säkert kort för att hålla henne nöjd medan vi andra käkar 🙂

IMG_4258 IMG_4251 IMG_4243 IMG_4256 IMG_4261 IMG_4257 IMG_4266

Den där jordnötsbakelsen var så jäkla god! Måste försöka baka något liknande själv!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Läser ofta din blogg för att få inspiration till god och nyttig matlagning och bakning! Den där jordnötskakan ser ut som någonting jag gjort till mina kollegor som blev mycket uppskattat. Utgick från Leilas recept på ”nutty snicker bars”, blev fantastiska!!

    1. Emma

      Så rolgit att läsa att du är inne här ofta för att hitta inspiration 😀 Och tack för tipset, ska kika upp receptet från Leila 🙂

stats