Emma Barremyr

5-månaderssprutan och goda mackor till lunch

Idag hänger vi här hemma jag och Elsa! Vi brukar vara på babyrytmik och öppna förskolan med mammagruppen under förmiddagarna på tisdagar, men fick ställa in idag då Elsa är lite hängig efter sprutan igår.

Hon hade feber och har sovit ganska oroligt inatt. Idag har hon dock ingen feber, men är väldigt trött och gnällig. Trots det har hon inte riktigt kommit till ro och velat sova. Jag har lyckats söva henne fyra gånger idag redan, men då har hon bara vaknat rätt snabbt igen och inte kunnat somna om. Nu har vi precis varit ute på en kort promenad runt kvarteret så nu sover hon ute i vagnen för tillfället. Jag hoppas att den friska luften gör susen för sömnen så att hon kan tanka någon timme till sömnkontot och bli lite piggare igen.

Spenatbiffarna som vi åt till middag igår var så goda att vi käkade upp dem allihop, så det blev ingen lunchlåda till mig idag. Till lunch idag slängde jag därför ihop ett par mackor på fröknäcke, rökt makrill och dillmajonäs. Makrillen och den hemgjorda majonäsen var mitt bästa fynd från Torsbymârten i helgen! Jag köpte på mig en hel hög som jag fryst in för att kunna plocka fram såna här dagar när det krisar lite och jag inte hinner laga lunch.

Åh vilka goda mackor alltså! De avnjöts till en kopp kaffe som gav mig ny energi för eftermiddagen!

IMG_4350 IMG_4339 IMG_4342 IMG_4348

 

Nu ska jag passa på att ta tag i mailhögen! Jag hinner inte riktigt med allt jobb jag vill nu för tiden så det gäller att passa på när hon sover 🙂

Hur mår ni idag?

 

Kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats