Emma Barremyr

Hej onsdag ♥

Vilket skitväder den här veckan bjuder på! För tredje dagen i rad har vi idag vaknat upp till regnrusk utanför fönstret och höstkänslorna är verkligen påtagliga nu. Men jag tycker det är rätt mysigt ändå och kan verkligen njuta av att få vara inomhus såna här dagar! Om jag inte vore så jäkla varm av amningen skulle det passa fint att tända i kaminen en sån här dag, men det får vänta ett tag till för jag får lite lätt panik av värme just nu. Haha, det är alldeles hopplöst med alla hormoner!

Idag tyckte Elsa att det var morgon redan 05.15, så här har vi varit uppe ett tag nu. Elsa somnade om ute i vagnen redan innan 7.00 och jag fick under tiden som hon sov tid till att röja undan lite här hemma, dricka kaffe framför Nyhetsmorgon och svara på några mail. Egentligen skulle vi ju varit på mamma-bebis-yoga nu under förmiddagen, men det blev inställt den här veckan tyvärr. Istället tände jag massa levande ljus och la ut en filt på golvet här hemma som vi gjorde lite yoga och babymassage på efter sovstunden. Därefter har vi lekt och gosat lite och nu ligger Elsa i gymmet medan jag passar på att blogga lite.

Alltså, det är så himla mysigt att ha en bebis! Jag njuter så mycket av våra dagar tillsammans och tycker att det är jätteskönt att ha någon annan än mig själv att fokusera på! Jag upplever att jag är så mycket mer i nuet nu än vad jag var innan Elsa kom. Jag känner mig så lugn och det är nog tack vare mina erfarenheter inom mindfulness.

Att få barn handlar mycket om att våga släppa på kontrollen och bara vara med det som är, för det går liksom inte att styra en bebis. Det kan vara både jätteläskigt, men också jätteskönt om man bara vågar acceptera nuläget, andas och vara med det som är. Det blir som det blir, och för mig är det viktigaste är att vara här och nu med mitt barn, både i de jobbiga och de härliga stunderna ♥

AF357B31-3B41-4D01-A4C5-552F1A3FDF94_L0_001

Nu ska jag och Elsa ge oss ut på en promenad i regnet för lite mer förmiddagssovning, och sen ska vi åka in till stan och luncha med en kompis. Blir fortsättningsvis en rätt lugn och skön onsdag med andra ord!

Hoppas att ni får en fin dag och att ni tar hand om er ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Det märks verkligen att hösten står för dörren. Trots forsatt fina dagar med sol så märks det att luften är friskare och sådär härlig krispig. Både kvällarna och morgnarna blir allt mörkare och idag möttes även Västkusten av ett höstigt regnoväder som ser ut att hålla i sig närmsta dagarna. Men jag tycker ändå att det är mysigt. Hösten är min absolut favoritmånad och just nu längtar jag efter en riktigt lång och härlig sådan <3

stats