Emma Barremyr

Bilder från dagens lunch

Idag har jag och Elsa hängt på stan med våran fina Moa hela eftermiddagen! Vi käkade en lång och supergod lunch på Zest och gick sedan en promenad runt älven när det blev sovdags för Elsa. En riktig myseftermiddag med andra ord och jag är så lyckligt lottad som har fina vänner som Moa i mitt liv! Efter dagens eftermiddagshäng känner jag mig så påfylld av ny energi ♥

Och vilken lunch vi käkade – maten på Zest är ju så jäkla god! Jag åt exakt samma som förra gången – lax och potatissallad med haricot verts och råkostsalladmango- och ingefäradressing. Till efterrätt en cappucino och en raw lakritsboll. Mums! Moa åt zucchinisoppa med fröknäcke, cashewkräm och råkostsallad (hade jag också hemskt gärna ätit, men den var tyvärr fullproppad med både lök och vitlök som min mage inte tål) och Elsa fick lite melon i sin smaknapp. Melon är sött och gott så det är poppis hon min lilla tjej vill jag lova, hehe!

Här är några bilder från dagens lunch. Att fånga Elsa på bild är dock lättare sagt än gjort, hon blir bara suddig den där lilla vildingen som inte vill vara still en endaste liten sekund!

IMG_4170 IMG_4168 IMG_4176 IMG_4171 IMG_4174 IMG_4181 IMG_4183 IMG_4204 IMG_4197 IMG_4211

 

Vad har ni haft för er idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Hej Emma! Jag har följt dig länge och du har varit en stor inspiration för mig att få en sund relation till mat och träning! Jag tycker verkligen det är så mysigt att läsa om ditt liv som mamma och följa dig i din resa! Trevlig helg! Kram Louise

    1. Emma

      Hej Louise! Så himla glad jag blir över att läsa din kommentar! Tack för att du delar med dig och för att du följer! Kram

stats