Emma Barremyr

Önskeinlägg: Mina godaste salladsrecept!

LÄSARFRÅGA:

Jag älskar din sallad med halloumi, granatäpple och sötpotatis. Det är verkligen en favoriträtt som vi äter hemma hos oss minst en gång i månaden 🙂 Har du några fler goda och matiga salladsrecept att dela med dig av? För övrigt så äter vi ibland också saffranspannkakan med keso – så himla gott, den är inplanerad den här veckan som kommer! Älskar dina recept! Så tack för allt fint och gott som du delar med dig av 🙂

 

SVAR:

Tack snälla du! Vad glad jag blir över att läsa att du älskar mina recept. Både salladen med halloumi och sötpotatis samt saffranspannkakan tillhör även mina favoriter så det är ju extra roligt att höra att fler gillar dem!

Åh, sallad, det är verkligen en favorit hemma hos oss som äts mint en gång i veckan. Som många kanske tror behöver en sallad inte alls vara tråkig och smaklös med ett innehåll av bleka salladsblad! Nej en färgglad och innehållsrik sallad är fullproppad med finfin näring som gör gott för kroppen och kan bli hur härlig som helst med lite fantasi. Det går dessutom snabbt att slänga ihop samtidigt som det är lättlagat och enkelt att variera.

En annan bra sak med sallad är att det är lätt att förbereda eller plocka med sig om man ska iväg – helt enkelt bra bjudmat eller perfekt när man ska ut på picknick!

Varsågoda, här är 5 goda salladsrecept (klicka på de lila länkarna för att komma direkt till recept)!

 

Krämig pastasallad med tonfisk och morot

IMG_9388

 

Kycklingsallad med pesto

IMG_1989

 

Pastasallad med kyckling och fetaost

IMG_1000

 

Krämig quinoasallad med halloumi och salta mandlar

IMG_7676

 

Krämig laxsallad med jordnötter

IMG_1153

TIPS!

För att göra salladen extra god är ett tips att pimpa den med någon god frukt och att toppa med hackade nötter, frön, kokos eller torkad frukt.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin E

    Tack så mycket!! Den krämiga quinoasalladen med halloumi och salta mandlar låter helt fantastisk! Det blir definitivt nästa rätt som jag testar! 🙂

stats