emmabarremyr

Emma Barremyr

Slappartisdag

Idag har vi haft en riktig slappardag här hemma! Bortsett från en kortare promenad för att söva Elsa under eftermiddagen så har jag gått i pyjamas exakt hela dagen. Hur skönt?! När vi kom hem från promenaden la vi oss i badet jag och Elsa, och sen åkte pyjamasen på igen.

Elsa har sovit mycket bättre sedan helgen och överraskade oss med en sovmorgon fjärde dagen i rad idag, men trots det har en trötthet hängt över mig de senaste dagarna. Kanske är det förra veckans dåliga nätter i som fortfarande tar ut sin rätt? Oavsett så var den här lata tisdagen varit exakt vad jag behövde just idag.

Det är inte bara jag som varit trött, utan även Elsa har känts lite slö. Under förmiddagen gjorde hon en rejäl långsovning ute i vagnen på två timmar, vilket gav mig och Pelle lite egentid som vi spenderade med att slöa i soffan med en varsin kaffekopp. Resten av dagen har Esa varit väldigt mammig och haft ett stort närhetsbehov, så mellan lekarna på golvet har det varit bärsjalen som gällt. Åh, det är så mysigt för hon är så lugn i den. Även fast hon inte sover så sitter hon helt lugn och tyst så det är tydligt att det är just närheten hon vill ha ♥

IMG_4097 IMG_4099

Älskar att ha såna här mysiga hemmadagar emellanåt! Visst är det roligt att komma ut på saker, men jag tycker även att det är viktigt att vara hemma och bara ta det lugnt ibland. När Elsa sovit i bärsjalsen har jag hunnit med att pyssla med lite tvätt, stryka dukar, plocka i köket och vårda mina blommor. Tycker det är så rofyllt och skönt för hjärnan att gå hemma och pilla med sånt!

Nu hoppas jag på att vakna med lite ny energi imorgon!

 

Hur har eran tisdag varit?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken härlig dag ni haft! Man behöver sådana lugna och kravlösa dagar emellanåt. Det tror jag att vi alla mår bra av – vuxna som barn.
    Hoppas att ni samlat lite ny energi inför veckan som återstår.
    Kram

stats