emmabarremyr

Emma Barremyr

Promenad och rawfoodfika

Nästa fredag är det 1 september och då börjar Pelle jobba igen efter 9 lediga veckor tillsammans. Det ska bli härligt med vardag, men jag kommer samtidigt sakna dessa härliga och rätt så spontana dagar vi har tillsammans just nu!

Idag hade vi planerat att åka till badhuset med Elsa under förmiddagen, men babybassängen var tyvärr bokad för undervisning ända fram till halv två, och vi fick därför ställa in våra badhusplaner i sista sekund. Eftersom vi ändå var sugna på att hitta på något bestämde vi oss för att åka in till stan ändå, gå en promenad och ta en fika istället.

Åh, jag älskar såna där spontana turer! Det är dessutom så mysigt att strosa runt i stan med barnvagn och samtidigt njuta av de vackra vyerna längs med älven (min favoritrunda när det kommer till att promenera i stan). Elsa somnade redan i bilen på väg in till stan, och sen sov hon hela promenaden runt älven så att jag och Pelle fick lite egentid tillsammans. Det är så mysigt att gå ihop, prata och bara njuta av den friska luften!

Åh ja – luften! Jag älskar verkligen augustiluften! Den är varm, men ändå frisk på något vis! Ger massor av energi!

Vi avslutade sedan promenaden med en fika på Redfellas. Älskar det stället eftersom de har smarriga rawfoodbakverk! Idag föll jag för en raw toscatårta och en havrecappuccino till det! Mums, mums, mums! Elsa fick mango i sin “smaknapp“, och det var poppis vill jag lova. Hon verkar vara rätt glad i det mesta i matväg den där tjejen!

IMG_3913 IMG_3917 IMG_3924 IMG_3927

 

Kan varmt rekommendera den där toscakakan om ni har vägarna förbi Redfellas!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats