Emma Barremyr

Hälsolunch med två nyfunna vänner

Hej vänner ♥

Vilket väder det varit idag! Vi har haft en riktigt regnruskig dag här i Karlstad och det känns faktiskt som att hösten hänger i luften just nu. Men det är lite mysigt ändå. Såhär efter en varm och ljus sommar börjar jag längta lite efter höstmyset och mörka kvällar med tända ljus!

Jag och Elsa har spenderat våran dag med att hänga på café inne i stan hela eftermiddagen med två nyfunna vänner, Sanna och hennes lilla Alicia (en tredje Alicia i vår vänskapskrets nu). Jag och Sanna träffades för första gången på gravidyogan för snart ett år sedan och klickade redan då väldigt bra. Sen gick vintern och våren, våra bebisar föddes och vi blev mammor. När vi stötte på varandra i stan tidigare i somras blev vi stående och pratade i en halv evighet, och bestämde där och då att vi skulle ta och ses någon gång framöver. Ni vet, vissa träffar man och klickar med direkt, Sanna var en sån person!

Idag fick vi äntligen till den där träffen, och med tanke på dagens väder var det ju perfekt att hänga inne på café halva dagen. Eftersom vi båda är väldigt hälsointresserade valde vi såklart att lunchdejta på Zest, ett helt ekologisk fik här i Karlstad! Jag älskar det stället eftersom det finns så mycket gott och nyttigt man kan njuta av där.

Vi började med lunch! Sanna beställde in raw falafel medan jag åt en smarrig laxsallad. Det gick bra, men var lite svettigt att få i sig lunchen för min del då Elsa helst ville att jag skulle stå upp och äta. Haha, livet med småbarn! Sen när båda ungarna somnade i sjal/ sele blev det lugnare, så då passade vi på att ta en fika till efterrätt. Vi körde på en raw hasselnötstårta båda två, och den vill jag lova var alldeles ljuvlig!!!

IMG_3540 IMG_3542 IMG_3544 IMG_3545 IMG_3546 IMG_3556 IMG_3557

Och Zest hörrni – ännu ett tips om ni har vägarna förbi Karlstad! Det är supermysiga lokaler, jättegod lunch och smarrig fika!

 

Vad har ni haft för er denna regniga onsdag? 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Ser ju gott ut men knappast mycket energi i den lunchen. Så tråkigt när hälsosamt ska va så få kalorier. Då blir det liksom inte hälsosamt längre. Men lunchbildrn kan såklart ljuga.

    1. Emma

      Så intressant att du skriver att lunchen innehåller få kalorier. Vet du vad kalorier innebär? Maten innehöll ju både lax, potatis, bönor, sallad och en dressing på olivolja, vilket ger massa näringsrika kalorier. Sen bestod efterrätten av en hasselnötstårta gjord på nötter, dadlar, kokosolja mm som är väldigt kaloririkt. Se drack jag även en cappuccino till det. Så att denna lunch skulle vara fattig på kalorier är inte riktigt sant 🙂 Den innehåller massa kalorier i fin form som gör gott för kroppen!

stats