Emma Barremyr

Utflykt till Värmskogs café

God morgon vänner ♥

Hur mår ni såhär på fredagsmorgonen?

Jag har vaknat lite piggare idag efter att ha känt mig rätt sliten under veckan. Elsa har inte riktigt varit sig själv sedan sprutan i måndags, utan varit mycket tröttare och gnälligare än vanligt. Även om vi sovit bra om nätterna alla tre så har det varit tidiga morgnar (tydligen tycker Elsa att det är morgon vid 5.00-5.30, hehe) och en bebis som vill bli underhållen varje vaken sekund. Såklart att man blir lite trött av det!

Det har blivit lite bättre för varje dag som gått, och igår var ändå helt okej även om Elsa inte riktigt var sitt vanliga glada jag. Efter att ha spenderat större delen av veckan hemma bestämde vi oss för att ge oss ut på en utflykt till Värmskogs café tillsammans med syrrans familj. Att åka dit för att käka lyxiga räkmackor är ju tradition sedan flera somrar tillbaka.

Trots en mulen dag var det varmt och skönt att sitta ute, och som vi njöt av de goda räksmörgåsarna! Elsa var vaken med oss när vi åt, men somnade rätt snabbt i bärsjalen efter en stund, så jag och Pelle fick dricka kaffet i lugn och ro. Något kallt kaffe dock… hehe. Vi satt en bra stund och fikade innan vi till slut packade ihop oss och gick bort till lekparken med de små. Elsa fick gunga gungbräda för första gången och även testa den vanliga gungan tillsammans med kusin Alicia!

Vilket sommarmys ♥

IMG_3249 IMG_3260 IMG_3287 IMG_3255 IMG_3270 IMG_3279 IMG_3293 IMG_3297

Älskade, älskade ungar! Så glad att ni har varandra ♥

 

Hoppas att ni får en fin fredag mina fina läsare!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats