emmabarremyr

Emma Barremyr

Dagar när allt flyter

Idag har vi varit i badhuset för första gången med Elsa som verkar vara alldeles överförtjust i att vara i vatten. Duschen och tvättandet efteråt var en annan femma (skrik!!!), men så himla kul att det gick så bra i själva badet. Hon älskar att bada i baljan här hemma, men att bada i stora bassängen var en ännu större hit!

Det är inte alltid det blir exakt som man har tänkt sig med en liten bebis, och det är inte heller det lättaste att planera kring mat och sömn med någon som inte har några rutiner, men idag lyckades jag verkligen bra med planeringen. Vi åkte in till stan en timme innan vi skulle möta upp syrran med familj på badhuset, gick en promenad så att Elsa fick sova och ammade sedan precis innan vi gick in på badhuset. Nysoven och nyäten bebis brukar för det mesta betyda glad och nöjd bebis, hehe. Och det var precis så det var idag. Elsa var så glad och nöjd i badet, och har även fortsatt att vara det resten av dagen!

Efter badet ammade vi igen och sen tokdäckade hon i vagnen under en promenad in till stan. Hon fortsatte sedan sova ytterligare en timme medan vagnen stod still (ja ibland händer det!!!)så jag och Pelle kunde äta lunch ute i lugn och ro. Såna stunder är man ju lite extra tacksam!

Vi gick till Nonna Grassa, en italiensk restaurang för att käka pasta. Jag trodde att jag beställde in en glutenfri vegetarisk pasta med buternutpumpa, chevre, ruccola och honung, men insåg sedan när vi fick maten på bordet att det var en pizza jag beställt. Haha. Oväntat men otroligt gott ändå! Är så glad över att det går att hitta fler och fler glutenfria alternativ när man är ute och äter nu för tiden!

Efter lunchen fortsatte vi till lekparken med de små som fick gunga en stund även idag. I bilen hem sen somnade Elsa igen och fortsatte sedan sova i vagnen så jag och Pelle hann storstäda här hemma. Nu ligger hon i gymmet och pratar för fullt och livet känns lite extra bra en sån här dag när ungen är glad och nöjd ♥

IMG_6311IMG_6313

Nu får vi se om det fortsätter att flyta på med nattningen ikväll. Tanken är att lägga Elsa till sex nu och sedan laga middag ihop och njuta av en fredagsfilm. Men man vet ju aldrig om ens planer funkar eller om bebisen kanske bestämmer sig för att ha en vakenkväll, hehe!

Hoppas att ni också haft en fin fredag och att ni får en härlig helg vänner!

Skickar över en stor kram till er alla ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats