Emma Barremyr

Nu äter jag mjölkprodukter igen!

God morgon ♥

Under nästan fyra veckor uteslöt jag mjölk från kosten för att se om det skulle bli bättre med Elsas magont, men jag tyckte inte att det hjälpte speciellt bra. Nu har hon visserligen inte haft ont i magen och skrikit sedan innan midsommar, så visst har det blivit bättre, men det beror nog på att hon blivit äldre och att tarmarna äntligen börjar mogna på henne. Hon har nog bara varit en unge med lite känslig tarm såhär i början på livet, och det är ju inget ovanligt.

I torsdags testade jag att föra in mjölkprodukter i kosten så smått igen och hon har inte reagerat en enda gång, utan varit hur glad och lugn som helst. Det var ungefär fem veckor som hon hade det lite extra jobbigt med magen, men det verkar som att det äntligen börjar ordna upp sig nu. Hon spyr fortfarande väldigt mycket, och grinar lite precis som om spyorna gör ont när de kommer upp, men hon skriker inga längre stunder på grund av att hon har ont i magen längre. Så skönt för mammahjärtat ♥

Så nu är det alltså fritt fram för mig att äta mjölkprodukter igen, och som jag längtat efter riktig ost! Idag firade jag därför med att käka nybakade scones med ost och marmelad till frukost. Muuuums! Kokoslatten gjorde jag dock (och kommer fortsätta att göra) på Oatlys ”iKaffe” eftersom det blir godare än med vanlig mjölk. Har ni testat?

IMG_0355

Bästa frukosten <3

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats