Emma Barremyr

Sommarstugehäng

Hej vänner ♥

I måndags packade jag och syrran in oss och barnen i bilen och körde norröver igen för att spendera ett par dagar i sommarstugan tillsammans med mamma. Det har varit lugna och härliga dagar och vi har njutit av att bara vara tillsammans.

Jag kan säga att det här med att vara föräldraledig är alldeles underbart, jag njuter så mycket av den här tiden! Och det är såklart extra speciellt att få spendera föräldraledigheten tillsammans med syrran. Är så otroligt glad för det ♥

I grannstugan hade mammas moster och alla hennes barn och barnbarn från Stockholm kommit upp, så vi har även passat på att umgås lite med dem. I måndags åt vi ”motti och fläsk-lunch” (en värmländsk rätt) tillsammans och så har vi haft massa gos och lek med våra små bebisar. På kvällen blev det sedan grillmiddag och kortspel hos oss med mammas morbror och två av mina kusiner som kom upp för att umgås lite.

Det är bästa sommarstugehänget! Långa grillmiddagar och sedan kortspel kvällen lång. Både Alicia och Elsa somnade innan middagen, så vi fick en barnfri kväll med massa vuxenmys.

Jag har dock lite svårt att slappna av och längtar hela tiden efter Elsa när hon sover, det är alltid roligare när hon är vaken, samtidigt som jag såklart uppskattar att få lite vuxentid. Att få barn tycker jag är lite som att vara nykär, fast 1000 gånger starkare. Jag kan liksom inte att sluta tänka på Elsa, kärleken till henne värker i hela kroppen och när jag inte får vara nära min bebis så längtar jag så in i bomben efter henne. Gissa om det är underbart när hon sedan vaknar för att krypa nära mig och amma på natten då? Bästa som finns <3

IMG_2269 IMG_2184 IMG_2205 IMG_2211IMG_2216 IMG_2213IMG_2224IMG_2221 IMG_2234 IMG_2246 IMG_2255 IMG_2271E8766192-B9B8-4709-95DC-A1ABDDDC2B06_L0_001

Nu är vi hemma igen för några lugna dagar innan vi drar upp till Idre på äventyr nästa vecka! Jag känner mig rätt slut efter allt resande som varit senaste veckan, även om det varit härligt att få spendera tid i sommarstugan med alla släktingar och Pelles familj. 

Idag har vi ett BVC-besök inbokat under förmiddagen och därefter är planen att Pelle ska gå en promenad med Elsa medan jag ska få träna lite. Pelle jobbar ju fortfarande, men tar en långlunch för min skull. Åh, jag ser så mycket fram emot det, den där timmen när jag får vara lite för mig själv och träna gör så otroligt mycket för mitt mentala välmående. Promenaderna är fantastiska, men att få ta i och bli lite svett någon gång i veckan är härligare än någonsin nu!

Hoppas att ni mår bra och får en fin onsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ISA

    vilken sommaridyll. Sådana där utflykter man vill ta nu och då dessa månader. Fint med kärleken till Elsa också, det är nog väldigt svårt att förstå exakt hur starkt det är när man inte har barn själv <3

stats