emmabarremyr

Emma Barremyr

Boken vi lyssnat på under helgens bilresor

Everydaystories partner promotion

Helgen som varit har inneburit en massa bilresande då vi åkt både till Torsby och Sunne tur och retur för att fira midsommar med våra familjer. Det har blivit många timmar i bilen med andra ord, och för att fördriva tiden har vi passat på att lyssna på ljudbok.

Sist jag och Pelle lyssnade på ljudbok i bilen tillsammans var när vi åkte upp till Åre förra sommaren. Då lyssnade vi på Konsten att höra hjärtslag, en helt fantastisk kärlekssaga. Den här gången valde vi en deckare – Vila i frid av Sofie Sarenbrant. Jag har lyssnat på flera av hennes böcker och tycker de är så bra!

IMG_2103

Det är härligt med lite spänning som gör det svårt att sluta lyssna eftersom man ju vill veta hur det går. Perfekt under en lång bilresa eftersom man hinner lyssna mycket då! Vi klämde hela boken under helgen och inför nästa veckas resa till Idre får vi klura på en ny bok att lyssna på. Det är ju en bilresa på nästan fem timmar, så då kanske vi till och med hinner med flera böcker?

Ska ni ut och resa i sommar rekommenderar jag er att ladda hem Nextory i mobilen eller surfplattan. Då har ni sedan tusentals böcker att lyssna på eller läsa om ni hellre vill det. Det är ju inte bara i bilen det är gött att ha något att lyssna på, utan även när man t.ex. åker buss, tåg eller flyger!

Eftersom mitt samarbete med Nextory håller i sig sommaren ut har jag fortfarande möjlighet att ge er som inte testat tjänsten än en hel månad gratis lyssning + läsning med koden ”PTBYEMMA”. Om ni inte har testat – missa inte det grymma erbjudandet att njuta av gratis böcker i sommar!

>> Klicka här för att registrera er!

IMG_2112

Vår lilla Elsa (med lite spy i mungipan som vanligt, hehe, hon läcker hela tiden) var vaken när vi åkte iväg i torsdags, men sov sig igenom alla bilresor så att jag och Pelle kunde njuta av att lyssna på boken ostört. Lite lyx sådär! Om ett år antar jag att det är annorlunda. Då kommer det vara barnböcker i bilen som kommer gälla istället, men jag kan längta lite efter det faktiskt!

IMG_2116

Vatten och en kokoslatte (+ några klubbor som inte kom med på bild) som färdkost mot sommarstugan! 

 

 

I samarbete med Nextory. 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats