Emma Barremyr

Glad midsommar!

IMG_5553

Hej hopp! Den här helgen är det fokus på ledighet och familj, men jag ville ändå kika in för att säga hej och önska er en fortsatt fin midsommarhelg! 

Vi har precis kommit hem till Hammarö igen efter två härliga, men intensiva dagar i sommarstugan. Det har varit full fart från morgon till kväll med umgänge, Borejogg, midsommarlunch, femkamp, grillkalas mm. Så himla mysigt, men samtidigt väldigt annorlunda från förr nu när vi har vår lilla Elsa med oss.

Det som är annorlunda är att dagarna bara försvinner och det känns inte som jag hinner med någonting av det jag gjort innan (jag har ju alltid varit den som varit med och fixat, lagat mat, fotat och härjat runt, haha). Den här helgen har jag inte hjälpt till ett dugg med maten, och jag inser nu såhär i efterhand att jag inte ens haft en tanke på att ta upp kameran och fota (så jag har nästan inga bilder alls från vårt midsommarfirande). Sövning, amning, blöjbyten och lite lek däremellan tar massa tid och under dagarna i stugan har Elsa varit EXTREMT mammig, vilket gjort att jag knappt ens fått tid till att duscha eller gå på toa. Hon har inte velat vara någon annanstans än på mig utan bara skrikit så fort hon kommit till någon annan. Lite utmanande såklart, men samtidigt tycker jag att det är mysigt att ha henne hos mig. Och även skönt att hon ändå varit lugn och glad bara hon fått vara hos mig. Och det är en sån himla tur att vi har bärsjalen såna stunder!

Jag tror den här mammigheten har med utvecklingsfasen som är nu att göra, för så har hon ju inte varit tidigare. Idag känns det ändå som att det är lite bättre igen och nu när vi håller på att packa upp och fixa här hemma så har hon somnat i bärsjalen på pappa Pelle. Älskar att se dem så ♥

Nu ska vi ha familjekväll här hemma och imorgon blir det midsommarfirande med Pelles familj!

 

Hur är det med er idag?

 

Skickar över en stor kram till er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats