emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej midsommar 2017

Hej kompisar ♥

Hur mår ni? Tänk att det redan är midsommar nu i helgen! Har ni några roliga planer?

Den här våren har gått så otroligt fort att jag knappt tror att det är sant. Vi är inne på årets ljusaste nätterna just nu och alldeles snart går vi mot mörkare tider igen. Det känns så overkligt. Samtidigt har vi hela sommaren framför oss. Pelle har en veckas arbete kvar till semester och sedan kommer vi ha två månader tillsammans här hemma alla tre. Som jag längtar!

Men först – misdommarhelgen – som kommer firas i sommarstugan även i år! Vi kör en favorit i repris från förra året, och det ska bli så otroligt mysigt. Jag och syrran ska gå Borejoggen med barnvagnarna, sedan blir det både grillkalas, sillunch, 5-kamp och förhoppningsvis dans på logen (får se om småbarnsmamman pallar med att vara uppe så länge, hehe) vid stugan. Så idag packar vi in oss i bilen och åker norröver, och så håller vi tummarna för en solig och fin helg!

Här är några bilder från förra årets midsommarfirande ♥

IMG_5378IMG_5401IMG_5343IMG_5351IMG_5349IMG_5358IMG_5369IMG_5376IMG_5335IMG_5340 2IMG_5391IMG_1573

Tänk vad livet har förändrats sedan förra året! Nu har både jag och syrran våra små bebisar här, men för ett år sedan låg Alicia i magen och Elsa fanns inte ens, men hon var påtänkt iallafall, och nu är hon här! Wow vilken häftig känsla. I år är jag så otroligt mycket rikare än jag någonsin tidigare varit och så tacksam för vad livet gett mig ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Önskar er en riktigt fin midsommarhelg!
    Tänk så roligt för er att fr.o.m nu få börja fira och dela traditionerna även med era små.
    Kram

stats