Emma Barremyr

Min och Elsas första ensamma natt

God morgon vänner ♥

Inatt har jag och Elsa sovit ensamma här hemma för första gången. Pelle åkte på grabbhelg vid sommarstugan direkt efter jobbet igår så vi har varit ensamma sedan tidigt igår morse. En liten utmaning att inte få någon avlastning på hela dagen, men ändå mysigt att få ha tjejmys med min lilla gullunge!

Elsa somnade tidigt på mitt bröst när vi satt i soffan och hade eftermiddagsmys, och eftersom hon sov så gott där efter att ha varit lite gnällig på grund av övertrötthet blev jag fast och kunde inte röra mig på flera timmar. Man vill inte väcka en sovande bebis kan jag lova er! Middag och dusch? Näe, det fick vänta!

Kvällen gick ändå bra och när Elsa äntligen somnade för natten vid åttatiden kunde jag smyga upp, ta en dusch, steka mig ett par äggmackor och sedan gå och lägga mig jag också. Den känslan!!!

Natten har också gått väldigt bra! Vi ammade vid två inatt, men annars sov Elsa hela natten fram till morgonamningen vid sex, och somnade sedan om igen och sov fram till nio. Dock stånkar hon ju fortfarande en hel del i sömnen, så hur jag sovit är en annan femma, hehe. I vanliga fall sover ju Elsa inne hos Pelle (ja vi har delat upp oss nu för att göra det bästa av hela situationen) eftersom han inte störs lika mycket av stånkandet. Jag lider med andra ord inte av det andra nätter, men idag är jag trött vill jag lova!

IMG_5281 IMG_5285

Hon är helt klart bästa fredagsmyset ♥

Idag kommer pappa Pelle äntligen hem och familjen blir äntligen fulländad igen! Jag ser så mycket fram emot lördagsmys ihop, det är ju ändå allra bäst när vi är alla tre här hemma, hihi!

Önskar er alla en fin och glad lördag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cat

  Stånkandet känner jag igen. Men det blev så mycket bättre när vi fick Nexiumet. Hoppas ni får hjälp. Kram

  1. Emma

   Ja det verkar vara standard för barn som har problem med magen. Än får vi ingen hjälp tyvärr, men här veckan har faktiskt varit lite bättre så jag håller tummarna för att det är på väg att vända! kram

 2. marie andersson

  Så härligt att ni får en helg tillsammans hela familjen. Hoppas ni får en mysig helg! Kram på er <3

stats