Emma Barremyr

Dagens boktips!

everydaystories-partner-promotion

Hej vänner ♥

Såhär mitt i veckan vill jag passa på att ge er ett grymt ljudboktips som ni har möjlighet att lyssna på hos min samarbetspartner Nextory!

Ni som hänger här inne hos mig vet vad Nextory är vid det här laget, men för er som inte vet så är den en prenumerationstjänst där det finns tusentals boktitlar att lyssna på eller läsa i mobilen/ surflattan. Alla böcker man kan tänka sig samlade i en app. Jag älskar det! Nu när jag går hemma om dagarna är det skönare än någonsin att kunna fördriva tiden med att lyssna på ljudböcker, och jag gör det ofta i samband med amning, sövning av bebis eller under mina barnvagnspromenader! Mys ju!

Tack vare mitt samarbete med Nextory får ni med koden ”PTBYEMMA” chansen att testa tjänsten gratis i 30 dagar. Missa inte det!

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

IMG_0989

De senaste dagarna har jag plöjt igenom Viktor Frisks bok ”Min superkraft! Så har jag lärt mig att älska min struliga ADHD”, och det är just den boken jag vill tipsa er om idag.

Att en person som är en så stor förebild för många unga pratar om just ADHD och psykisk ohälsa är otroligt viktigt och gör skillnad. ADHD förknippas ofta med mycket negativt, och många barn med ADHD klassas som struliga och jobbiga, men det är ju inte så det behöver vara. Med rätt stöd och hjälp kan man komma till rätta med diagnosen och dra nytta av den på många sätt, det är verkligen Viktor ett tydligt kvitto på som gjort stor framgång i livet på så många sätt. Det är så inspirerande!

Att få en diagnos handlar inte om att få en ”stämpel”, det är ju just den synen på diagnosen som gör det hela tabubelagt. Vi behöver prata om det, visa det positiva med diagnosen och framför allt ge dessa personer det stödet de behöver. Då fungerar de lika bra som vilken annan person som helst, och kan till och med dra nytta av diagnosen!

I boken skriver han även om bisexualitet, nackdelarna med sociala medier, prestationsångest och om att älska sig själv! Jag är grymt imponerad över innehållet och tyckte den var så bra!

Så mitt tips – ladda hem Nextoryappen och lyssna redan ikväll!

IMG_0990

 

Har ni lyssnat/ läst hans bok? Berätta gärna vad ni tyckte!

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats