Emma Barremyr

Matsedel vecka 18

Hej vänner ♥

Det känns lite smått overkligt att vi har varit hemma tillsammans i snart tre veckor nu! När jag tänker på det känns det som en hel evighet sedan Elsa föddes, men ändå har det gått så fort. Jag minns knappt livet innan hon kom, men samtidigt kan jag inte förstå att hon blir hela tre veckor snart!? Kan något stoppa tiden tack?!

På tisdag börjar Pelle att jobba, vardagen drar igång igen vilket innebär att jag och Elsa kommer vara ensamma om dagarna. Det känns pirrigt på ett bra sätt, men också lite läskigt. Skönt att första veckan bara är fyra arbetsdagar. Dessutom åker jag och syrran upp till mamma och pappa på onsdag till torsdag vilket innebär lite hjälp för mig, så vi kommer nog klara oss fint jag och Elsa!

Jag är fortfarande superpepp på att laga mat och när Pelle kommer hem om eftermiddagarna kommer han få byta av mig så att jag får lite egentid och mys i köket, samtidigt som han får egentid och mys med Elsa. En himla bra deal tycker jag! Jag kommer laga lite nya, spännande recept även den här veckan och på lördag ska vi på bröllop för min kusin, så då blir det bröllopsmiddag!

Matsedel vecka 17:

Måndag: rödbetsrårakor med ädelost, valnötter och honung

Tisdag: tomatsoppa med oregano och tofu

Onsdag: hos mamma och pappa

Torsdag: pastasallad med kyckling

Fredag: laxtaco

Lördag: bröllop

Söndag: halloumiburgare med aubergine

IMG_5115-980x653 IMG_9955

Åh som jag längtat efter att få äta de där rårakorna md ädelost igen, och nu äntligen kan jag göra det. Den PEPPEN!!! 

 

Hoppas ni har en fin Valborgsmässoafton! Själva blev vi bortbjudna på en spontanmiddag hos syrran i eftermiddag, berättar mer om den imorgon 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats