Emma Barremyr

Förtsa promenaden efter förlossningen

Hej vänner ♥

I tisdags gick jag och Pelle första lite längre promenaden efter förlossningen. Den landade på 2 km totalt och kändes så himla bra! Det gick inte fort, men bara känslan av att få vara ute och röra på sig igen var helt fantastisk. Solen sken och som jag njöt av att strosa runt med barnvagnen på grusvägen!

Igår ökade jag distansen ytterligare och likaså på dagens promenad, som landade på 4 km. Knipövningarna jag gjort den senaste veckan har gjort susen och obehaget/ smärtan i underlivet är i stort sett helt borta nu, så återhämtningen efter förlossningen har gått relativt snabbt ändå.

Barnvagnspromenaderna är något jag längtat efter och sett fram emot hela graviditeten! Det känns smått overkligt att de nu är verklighet och att det är mitt eget barn som ligger där i vagnen. Måste nypa mig själv lite i armen för att förstå att jag inte drömmer ♥

IMG_0565IMG_4325

 

Till veckan är det två veckor sedan förlossningen och dags att äntligen sätta igång med ”mamma-mage-träningen”. Den viktiga träningen efter förlossningen vars syfte är att hitta tillbaka till en stark core och inre kärna. Men mer om den träningen i ett annat inlägg!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  ÅH! Alltså det är löjligt hur mycket lycka och medkänsla man får trots att man bara är en bloggläsare. 🙂
  Blir även så otroligt sugen och förväntansfull på när det där ska hända en själv. Tycker att det verkar så varmt och lugnt och mysigt för er och ni verkar ha en så fin och varm relation. Stort grattis till bäbisen! <3

 2. Veronica

  Vad härligt det ser ut! Och så häftigt hur snabbt kroppen återhämtar sig när det, som nån uttryckte det, känns som man blivit överkörd av ett tåg 😉 Ser också fram emot dina inlägg om träning efter graviditet och förlossning, nåt som jag är såå taggad för just nu. Men först ska ungen ut… Hoppas på nästa torsdag eller fredag så vi hinner bli friska. Håll tummarna! 🙂

  1. Emma

   Ja det är grymt imponerande 🙂 Kul att du ser fram emot de inläggen! Nu har det gått fyra veckor sedan min förlossning och kroppen börjar kännas normal igen så snart kan jag nog börja träna lite hoppas jag!

 3. Anna

  Hej Emma
  Grattis till fin bebis!!
  Ska själv få min första om 4 veckor och är sååå nyfiken på träning efter graviditet. Så snälla skriv mycket om det. Är så svårt att hitta bra information online kring temat. Längtar efter dom inläggen, så det skulle vara otroligt uppskattat av en av dina läsare iaf:)

  1. Emma

   Vad roligt att höra att du ser fram emot att läsa om det! Nu har det gått fyra vekor sedan min förlossning och det känns som att kroppen börjar bli redo för lite träning snart! Återkommer med inläggen framöver (första tiden är inte till för träning, den ska bara njutas av, hihi). Kram och lycka till om du inte fött än!

stats