Emma Barremyr

Min babyshower

IMG_9359

Hej vänner ♥

I lördags överraskade mina älskade systrar och vänner mig med en babyshower!

Jag trodde att jag skulle till syrran på syskonmiddag, men när jag anlände dit fann jag istället mina kära vänner framför ett bord uppdukat med godsaker och presenter. Jag blev lurad och så himla överraskad!

Är extremt tacksam över att ha så fina människor i mitt liv. Att mina systrar fixat allt, och att de dessutom lyckats få dit mina bästa vänner gjorde mig varm i hela kroppen. Blev en hel del glädjetårar under kvällen vill jag lova!

Julia, min yngsta lillasyster som är grym på att baka godsaker hade bakat fyra sorters kakor, och på bordet stod chokladbollar, chocolate chip cookies och två varianter på kakdegsbollar. Min fina vän Moa hade bakat en alldeles underbar vegetarisk paj med rödbetor, fetaost och valnötter. Utöver det stod nybakat bröd med pålägg, ett stort fruktfat, godis samt kaffe och te uppdukat.

Jag njöt som bara den av att ha så mycket gott att äta i världens bästa sällskap!

IMG_9347 IMG_9350 IMG_9355 IMG_9356

Blöjtårtan var fullproppad med blöjor och fina presenter!

Perfekt att få lite påfyllning av blöjförrådet som vi inte riktigt hunnit med än, och så roligt med lite presenter till lillan. Lina, som nyligen fått barn själv vet vad man önskar sig och vad som varit framgångsrikt hos hennes lilla Alicia, och hade därför varit med och valt ut presenterna till blöjtårtan.

På toppen av blöjorna satt en mysig liten kaninsnutte som fick sällskap av en skallra, en bitring, en dreglis och en hakklapp!

IMG_9427 IMG_9432 IMG_9434

På bilderna nedan ser ni en hemvirkad kanin och en luftballong som min vän Moa hade gjort! Alltså WOW!!! Jag är så otroligt imponerad av hur duktig hon är, och blev verkligen helt förälskad i de små hantverken!

På sista bilden ser ni en tavla från min vän Madde i Stockholm. Hon hade tyvärr inte möjlighet att komma, men hade skickat ett litet brev till min bebis och denna fina tavla som hon målat själv. Åh, det är verkligen så roligt med hemgjorda saker!

Mitt hjärta är översvämmat av kärlek till mina systrar och vänner. TACK älskade ni ♥

IMG_9429 IMG_9436 IMG_9438

 

Utöver babyshowern har det varit en väldigt lugn helg för vår del. Jag har varit väldigt trött och Pelle åkte på en rejäl nackspärr i fredags, så det har mest blivit vila här hemma i kombination med ett par promenader, veckohandling, yoga, fika med vänner och en hel del skidor på tv:n. Så välbehövligt och skönt!

 

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

Önskar er alla en fin måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristine

    Vad fint! Vet du vart servetterna och papperstallrikarna kommer från?
    Håller också på att planera en baby shower.. 😉

  2. Emelie

    Var på baby shower i helgen jag med, sååå mysigt och roligt!
    En fråga bara, kommer vi få se din förmodligen galet söta tjej eller har ni bestämt att inte lägga upp bilder på henne(s ansikte)? 😀

    1. Emma

      Men åh så mysigt 🙂 Jo, men vi kommer nog visa bilder som jag känner nu, men inte överdrivet mycket! 🙂

  3. Carin H Brander

    Men så fint! Jag brukar också alltid ha med en kanin av något slag i babyshower-present, upptäckte när vår dotter var liten att öronen är så himla bra att få tag i när man tränar på att greppa.

  4. marie andersson

    Vilken underbar överraskning:) det verkar varit en supermysig babyshower och så kul med alla fina och användbara presenter! Ta åt dig av all kärlek du får från dina nära och kära, det är du så väl värd.
    Kram <3

    1. Emma

      Tack snälla Marie! Det värmer verkligen i hjärtat att bli uppvaktad av vännerna såhär <3 Är väldigt tacksam!

stats