Emma Barremyr

Matsedel vecka 13

God morgon måndagsvänner ♥

Och välkommen vecka 13!

Hoppas att ni haft en härlig helg och att ni fått njuta av det soliga vädret och vårvärmen som varit på besök. Själv känner jag mig lycklig och påfylld av massa ny energi tack vare vädret. Så välbehövligt! Det är fortfarande mars (så bakslag kommer förmodligen att komma), men våren har äntligen smygstartat, dagarna är långa och ljusa och känslan av att solen VÄRMER är ju helt magisk!

Igår satt jag ute i solen med en tekopp och bara njöt när jag skrev matsedel för kommande vecka! Det står som vanligt massa gott på menyn och blir en variation mellan fisk, kyckling, kött och vegetariska alternativ. På lördag är planen att ta fram lövbiff från frysen och lägga på grillen. Det ser jag fram emot!

Matsedel vecka 13:

Måndag: pasta med kycklingfärssås

Tisdag: lins- och sötpotatisgryta med oumph

Onsdag: fisk i kokos- och currysås med hirs

Torsdag: glutenfria majsvåfflor med topping

Fredag: kycklingpaj med saffran

Lördag: grillad lövbiff med ugnsrostad potatis och dragonsås

Söndag: halloumisallad med quinoa, pumpa och ingefära

IMG_4601-980x653IMG_2675IMG_3663IMG_0384-980x653IMG_8177-980x653 IMG_3000

 

Salladen med halloumi, pumpa, quinoa och ingefära är en av de godaste salladerna jag vet! Åt något liknande på Dux Dine när vi var i Nya Zeeland förr året, och experimenterade ihop en egen variant när jag kom hem.

Rekommenderar er verkligen att testa!

 

Hoppas att ni får en fin vecka!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Visst har helgen bjudit på fantastiskt vårväder! Känns underbar att äntligen få tanka på med lite sol, energi och värme. Lästa i tidningen att Torsby var en av de platser med högst temperatur i hela Sverige. Kan tänka mig att ni hade det riktigt varmt och gott hos er också. Såg ut som om ni hade mysiga dagar.
  Även om bakslag garanterat kommer att komma får vi njuta av detta väder så länge det varar nu!
  Önskar dig en fortsatt fin vecka!

  1. Emma

   Ja helt magiskt!!! Vill bara ha meeeer 🙂 Ja det var riktigt varmt här, kändes nästan som försommar ett tag under dagen och kvällen var sådär ljummen och fin, det får man njuta av de dagar det varar! Hoppas att du också hade en fin helg och kunde vara ute i solen och njuta mycket 🙂 Kram och fin vecka till dig med <3

stats