Emma Barremyr

Grillpremiär i trädgården!

Hej vänner ♥

Alltså gårdagens väder!!! HELT MAGISKT!

Vi hade planerat in en söndagsdejt tillsammans med syrran och hennes lilla familj och tänkte först åka ut till Bonäsudden för att grilla och hänga. Men sen kom vi på att, varför åka iväg en så fin dag när vi lika gärna kan hänga i trädgården här hemma?

Dumt att inte utnyttja friheten med en trädgård, ellerhur? Det fick helt enkelt bli grillunch och häng ute på gräsmattan, och både utemöbler och grillen åkte fram för en härlig grillpremiär och mys i solen!

Syrran köpte med ett gäng korvar, hamburgare och halloumi som vi la på grillen och sedan åt med bröd, ketchup, senap, tomat och gurka. Sen blev det kaffe och choklad till efterrätt. En riktig drömlunch denna ljuvliga vårdag!

Åh, värmen som gårdagen bjöd på har varit så otroligt efterlängtad! Vi hade närmare 20 grader i solen här på Hammarö, och känslan av att kunna sitta ute i bara en tröja var ren och skär lycka. VÅREN och energin den ger alltså ♥

Den här dagen kommer jag leva på länge!

IMG_0308 IMG_0311 IMG_0315 IMG_0319 IMG_0329

På bilden ovan ser ni glutenfritt tunnbröd med keso, grillad hamburgare, halloumi, ketchup, senap, tomat och gurka!

 

Var ni också ute och njöt av solen igår?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Åh vad mysigt!!! Härligt med egen trädgård, är lite avis 🙂 I Stockholm hade vi 17 grader, vilket också kändes varmt och skönt. Det blev parkhäng och glass!

  1. Emma

   Ja dessa dagar är det skönt att ha en trädgård 🙂 Längtar tills jag kan börja pyssla lite i den, men just nu kan jag knappt böja mig framåt så det får jag vänta med tills ungen är ute 🙂 Parkhäng och glass lät inte helt fel det heller. Har inte ätit någon glass än i år, men det får kanske bli till helgen 🙂

 2. Linda Assarsson

  Men ååååå såå mysigt 🙂
  Längtar efter grillpremiär på vår balkong när jag ser detta Emma! Men..Vi behöver bara köpa en grill först dårå 😉
  Jag har vart på Löpcoachutbildning i helgen och igår sprang vi ute i den magiska vårvärmen=fantastiskt!!

  1. Emma

   Ja visst är det mysigt med grillat, jag förstår att du längtar! Åh vad roligt med löpcoachutbildning, förstår att det var magiskt att springa i vårvärmen 🙂

stats