Emma Barremyr

Fredagens lunchdejt

Hej finisar ♥

Den här fredagen försvann i ett svep och nu vankas det alldeles snart fredagsmys här hemma hos oss! Jag är grymt trött så det lär bli en tidig kväll, men först middag och en fredagsfilm i sällskap av popcorn.. och min älskling såklart! Älskar fredagar när vi lagar mat ihop, sitter vid bordet och äter länge, pratar om veckan som varit, bara är och sedan myser med en film. Det är bästa receptet på en fredagskväll om du frågar mig…. utekvällar och fest känns långt borta och har gjort i några år, men det är bara sån jag är!

Fredagseftermiddagen har jag tillbringat hemma hos Beatrice och hennes lilla Alicia (som i stort sett sov sig igenom hela eftermiddagen). Jag blev bjuden på en lyxig lunch bestående av halloumi- och morotsbiffar, sötpotatis och en fetaostsås med cremé fraîche och honung. Så himla mumsigt!

>> Receptet på halloumi- och morotsbiffarna hittar ni här!

Åh, så bebissjuk jag blir när jag träffar alla mina vänner som redan har sina ungar på utsidan! Kan inte min också komma ut snart?! På söndag är det 3 veckor kvar till BF, men jag försöker att inte ställa in mig på det datumet alltför mycket, risken finns ju att jag går över tiden och då kan det vara upp till hela 5 veckor kvar (åååh, det känns såååå länge just nu).

Jag väntar med spänning och får tills vidare nöja mig med att gosa med andras bebisar, hihi. Lilla Alicia är ju bara så himla söt med allt hår och sina goa kinder ♥

IMG_0280 IMG_0267 IMG_0268 IMG_0271 IMG_0273

 

Njut av helgen nu kära ni och ta han dom er själva ordentligt 

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats