Emma Barremyr

Korgsäng till bebis

Inlägg i samarbete med Bonti.se

Hej vänner ♥

Jag har ju tidigare visat er spjälsängen som vi bäddat och gjort iordning i barnrummet. Tanken är ju såklart inte att bebisen ska sova i eget rum nu med desamma, men som jag redan berättat kände vi att vi ville fixa så mycket som möjligt i barnrummet nu innan hon kommer för att slippa göra det sen.

Det är så skönt att kunna pyssla i lugn och ro och bara mysa runt här hemma. Allt pyssel är och har ju dessutom varit en himla härlig förberedelse!

I mitt och Pelles sovrum har vi nu ställt in en korgsäng som lillan ska få sova i på nätterna. Vi tänker att vi inte ska ha något barn i sängen (många har ju det i nästet mellan sig), men det är väl lättare sagt än gjort kanske, hehe?! Både för att det är så mysigt att ha bebisen nära, men också för att bebisen säkert kommer att behöva närhet på natten och kanske inte vill sova själv, och då är det ju så. Men det återstår att se! Korgsängen som hon ska sova i ska iallafall stå precis vid sängkanten på min sida, så hon kommer i vilket fall vara väldigt nära mig.

Korgsängen är från när jag var liten. Jag, båda mina systrar och alla min kusiner på mammas sida har legat i den som spädbarn och därför känns det såklart extra roligt att våran dotter nu också ska få sova i den.

Mamma har sytt en ny sänghimmel till korgen och jag har målat den vit, pyntat med en ny korgklädsel plus en ljusslinga och bäddat med ekologiska sängkläder och en gosig filt från Summerville.

Det blev så otroligt mysigt! Jag skulle själv vilja krypa ner i korgen och hoppas så att lillan ska gilla det hon med 

Jag är extra förtjust i de ekologiska produkterna från Summerville och vill därför berätta lite mer om dem för er, häng på!

IMG_9260IMG_9261IMG_9253IMG_9259 IMG_9257

Fakta om Summerville!

Både täcke, kudde, filt och påslakanset kommer från Summerville, ett företag som alltid producerar ekologiska produkter som är positiva ur både miljö- och hälsosynpunkt. De skapar produkter av bästa kvalitet som inte har varit i kontakt med kemikalier och är därför snälla mot barnets hud, vilket jag tycker är så himla bra!

Bomullen som Summerville använder i sina produkter kommer dessutom alltid från certifierade ekologiska bomullsodlare som får rättvist betalt och kan leva på sin lön. Kring den ekologiska bomullsodlingen råder en bra miljö, inga bekämpningsmedel är tillåtna, vattenkvaliteten skyddas och jorderosion förhindras. Älskar företag som tar sitt ansvar både för miljö och människors hälsa, och just därför är jag extra förtjust i Summeville!

IMG_9158IMG_9163

 

Ni hittar alla produkter från Summelville här!

 

I samarbete med Bonti.se 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie andersson

    Det ser så otroligt fint och mysigt ut. Jag är säker på att både du, Pelle och ”lillan” kommer stortrivas 🙂
    Kramar <3

stats