Emma Barremyr

Mina favoritböcker finns nu hos Nextory

everydaystories-partner-promotion

Hej kompisar ♥

Såhär inför helgen vill jag passa på att ge er lite grymma boktips! Min samarbetspartner Nextory har nämligen ÄNTLIGEN fått in alla Jojo Moyes böcker i ljudboksform. De har tidigare bara funnits som e-böcker, men nu finns de alltså också tillgängliga att lyssna på!

Ljudböcker är så himla bra, och sedan jag upptäckte Nextory plöjer jag ju böcker som aldrig förr! Jag lyssnar när jag åker bil, är ute och går, när jag fixar mig på morgonen, lagar matstädartränar eller vilar. Det är avkopplande och jag gillar känslan av att hela tiden ha en bok på g som jag längtar efter att få lyssna på!

Ni missar väl inte att ni med koden ”PTBYEMMA” får chansen att testa Nextory gratis i 30 dagar?

>> Klicka här för att komma till registreringssidan!

PS. förbered dig på att ta fram visakort och knappa in siffror, inget dras direkt utan endast månad 2 om du vill fortsätta och inte säger upp. DS.

IMG_9344

 

Jojo Moyes är en underbar författare och alla hennes böcker tillhör mina favoriter! Hon har en förmåga att väva samman helt fantastiska historier och det är lätt att bli helt fast när man väl börjar läsa!

Blev så glad när jag såg att Nextory tagit in alla hennes böcker i ljudboksform. Det var ett tag sedan jag själv läste dem så under våren ska jag unna mig att lyssna igenom alla böcker igen!

Ett genomgående tema i alla böcker är kärlek, så gillar ni kärleksfulla romaner är dessa böcker en varm rekommendation!

 

Här är böckerna jag tycker ni ska lyssna på:

>> Livet efter dig 

>> Arvet efter dig

>> Sophies historia 

>> Sista brevet från din älskade 

>> Ett hundra mil 

>> Toner i natten

 

IMG_9346

Toner i natten är Jojo Moyes senaste verk som jag just nu plöjer igenom! Älskar det jag hittills lyssnat på!

 

Med det vill jag önska er en fin helg!

I samarbete med Nextory.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Jag har nyss påbörjat min första bok av Jojo Moyes. Livet efter dig. Dock går det väldigt långsamt framåt, har två små barn så den där tiden och läsron vill inte infinna sig. Jag försökte skriva in min bankkortskod och koden ptbyemma men har inte fått det att funka. Dock bor jag i Finland så kanske det bara funkar inom Sverige?? Nå jag har iaf mailat dem nu så ska väl få svar småningom. Skulle så gärna vilja pröva detta, skulle även öka motivationen till promenader och joggingrundor att ha en bra bok att lyssna på under tiden .)

    1. Emma

      Åh, då är det ju perfekt med ljudbok, men typiskt att det inte funkar för dig! Bra att du mailat dem, det kan ju bero på att du bor i Finland och att det bara funkar i Sverige, men det borde ju inte vara så tycker jag. Hojta till om du inte skulle få något svar så tar jag kontakt med dem!

  2. Jenn - forever abroad

    SAMMA HÄR! Inte bara samarbetet som jag också gör med Nextory sen en tid tillbaka 😉 Men även kärleken för Jojo Moyes!! Och jag lyssnar också i detta nu på Toner i natten och blev som vanligt fast från första stund. Upptäckte sen att jag har boken hemma på engelska också, hehe, funderar på att läsa den sen bara för att öva att läsa mer på engelska.

    1. Emma

      Ja det är lätt att bli förälskad i hennes underbara böcker 🙂 Låter inte helt fel att läsa den på engelska bara för att öva på språket 🙂

stats