Emma Barremyr

Fredag i Torsby

Hej vänner ♥

Min älskade mamma fyllde år igår så jag, Lina och Alicia packade in oss i bilen under morgonen och åkte norröver för att spendera en heldag i Torsby!

Det var en strålande vacker dag och vi försökte njuta utomhus så mycket vi bara kunde. När vi anlände till Torsby tog vi med oss kaffe- och tekopparna ut på terassen och satte oss mot solväggen och njöt. Fåglarna kvittrade intensivt och solen värmde sådär magiskt som den bara gör på vårvintern.

Vid ettiden anlände farmor, farfar och morfar och vi käkade födelsedagslunch tillsammans. Mamma hade stekt ett gäng kycklingburgare (receptet på burgarna hittar ni här) som serverades med sallad, fetaost- och senapssås samt bröd. Till mig hade hon köpt glutenfria tortillabröd som funkade alldeles utmärkt att äta burgarna i. Det var ljuvligt gott!

Efter en lång och härlig lunch klädde vi sedan på oss ytterkläderna och gick en promenad i eftermiddagssolen innan vi packade in oss i bilen och åkte hemåt till Karlstad igen!

Är så tacksam för såna här dagar! För mig innehöll den allt som gör livet värdefullt – tid med familjen, underbart väder, god mat och lite rörelse!

IMG_9182 IMG_9187 IMG_9188 IMG_9192 IMG_9201 IMG_9203 IMG_9207 IMG_9229

Ljuset, solen och vårkänslorna hörnni, visst är det magiskt?!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja den gör verkligen så mycket för vårt välmående, speciellt såhär på vårkanten! Man hungrar ju efter solen när mörkret gjort en sällskap de senaste månaderna 🙂

stats