Emma Barremyr

Babynest och amningskudde

Hej vänner ♥

Min mamma gillar att sy, och är dessutom väldigt duktig på det! När jag var hemma förra helgen hade hon nästan färdigställt sänghimmeln till korgsängen som vi ska ha inne i vårt sovrum (ska visa er kommande vecka, det blev sååå fint), och dessutom överraskade hon mig med ett jättefint babynest och en smart amningskudde som jag bara måste visa er!

Känns så otroligt roligt att ha hemsydda grejer till lillan!

IMG_8957 IMG_8963

Babynestet gick i vitt och lila – färger som jag älskar! Och det är sååå gulligt med spetsen på! Den här blir perfekt att ha i soffan och sängen som hon kan ligga och sova i.

Som ni ser på bilderna går babynestet att vända ut och in och kan på så vis skifta lite i utseendet, men jag gillar nog att ha det lila på insidan mest.

Vad tycker ni?

IMG_8960 IMG_8961

Amningskudden var ju otroligt fin den med. Mamma hade sytt på kardborreband för att den smidigt ska kunna knäppas ihop på baksidan och lätt följa med om jag i amningsposition måste ställa mig upp eller på annat vis förflytta mig. Smart, ellerhur?

En dragkedja längs ena sidan gör också att kudden är lätt att ta ut så att fodralet kan tvättas utan problem!

Har börjat sova med den i sängen nu när magen blivit större och tycker den är så skön att ha som stöd både för magen och ryggen. Härligt att den kommer till användning redan nu!

IMG_8972 IMG_8967 IMG_8969

 

Tänk att de där grejerna är till min lilla bebis! Åååh, känns fortfarande så himla overkligt även om jag mentalt börjat förstå att jag faktiskt ska bli mamma om ett par månader!

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Jättefina! Vad duktig hon är! Min snälla mamma håller också på och syr ett babynest till mig. Jag kanske ska fråga henne om hon har lust att även sy en amningskudde. Verkar ju jättepraktiskt!

    1. Emma

      Tack! Så värdefullt med en mamma som syr 🙂 Och ja – amningskudden tror jag kommer vara grym så blinka lite i ögonen till din mamma så fixar hon säkert en sån också om hon gillar att sy! Knäppningen i ryggen känns väldigt praktisk!

    1. Emma

      Ja visst är hon! Hon sydde en likadan kudde till syrran som använt den flitigt så jag hoppas att den blir lika användbar för mig 🙂

stats