Emma Barremyr

Natchoplåt – snabb och enkel fredagsmat

Hej fina vänner ♥

När jag fyllde år och hade familjen på födelsedagskalas bjöd jag på något så enkelt och gott som en redig natchoplåt! Det är perfekt bjudmat då det är smidigt att göra mycket av, trevligt att sitta och plocka med och samtidigt väldigt gott.

Sätt ugnen på 225 grader och sprid ut ett gäng natchochips på en plåt. Strö över tacofärs och avsluta med riven ost och pizzakrydda. Kör in i ugnen tills osten smält och fått lite färg!

Servera med dina favorittillbehör! Mina är sallad, tomat, gurka, paprika, banan, majs, jordnötter och turkisk yoghurt!

Så dagens tips till fredagsmyset blir helt enkelt den här goda natchoplåten!

Testa!

IMG_8740 IMG_8745 IMG_8757 IMG_8749 IMG_8751 IMG_8753 IMG_8770

 

>> Klicka här för recept på egen tacokrydda!

 

Njut av en riktigt god middag och ha en trevlig helg finisar 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

   Ja verkligen både enkelt och gott 🙂 Vilken smart idé att göra med kycklingfärs, det ska jag testa nästa gång 🙂

 1. Anna

  Hej Emma! Vill bara säga att jag tyckte verkligen om avsnittet i podden Drivkraften. Var inspirerande att höra din historia, men speciellt tyckte jag om delen du snackade om alkohol/fest. Jag och min kille känner igen oss jättemycket och det är fortfarande svårt för oss ibland när det känns som att man ”måste” gå ut för o va socialt accepterad. För mig är det upp och ner men tror det är värre för min pojkvän, känns som det är svårare som kille att va den som inte vill följa med ut på krogen. Ibland känner vi oss ganska ensam i att tycka så, som att det skulle vara nåt ”fel” på en men det vet jag att det inte är. Än en gång, jättebra ämne!

  1. Emma

   Vad glad jag blir av att du lyssnat och tack för din feedback <3 Jag förstår era tankar och känslor i detta och kan även förstå att det är lite värre för din kille. Men stå på er och gör det ni mår bäst av. Det är okej och ni är bra ändå!

 2. marie andersson

  Jag fyller år nu i februari och jag tror nästan jag ska ta och bjuda på detta jag med, känns som perfekt födelsedags bjudningsmat =)
  Stort tack för inspirationen =)
  Kram Marie

  1. Emma

   Åh vad roligt Marie! Som du säger är det ju perfekt bjudningsmat 🙂 Hoppas det smakar och att du får en fin födelsedag! Kram <3

  1. Emma

   Vad söt du är <3 Blir så glad! Kul att du gillar recepten och hoppas du tester denna plåt - för den är som du säger enkel med så god 😀

 3. Carro

  Jättesmart! Men hur serverar du det, får alla ta själva från plåten och lägga upp så mycket dom vill, eller lägger du upp på tallrikar i förväg?

stats