Emma Barremyr

Vårkänslor och tacksamhet

Hej mina solstrålar ♥

Det har hänt något med ljuset senaste veckan! Har ni också märkt det? Dagarna har känts ljusare och längre, solen har värmt och jag har upplevt vårkänslor vid ett flertal tillfällen. Även om det är ett tag kvar så är vi på väg mot vår och ljusare tider. Det gör mig så himla glad efter den här mörka, trötta vintern!

Något annat som gör mig glad är mina promenader i skogen! Även om jag får gå i ett extremt långsamt tempo jämfört med tidigare så kan jag inte vara annat än tacksam över det kroppen faktiskt orkar just här och nu. All rörelse är bättre än ingen rörelse alls! Ni anar kanske vilket frihet det är att få vara utomhus, andas frisk luft, höra fåglarna kvittra och att kunna röra på sig igen?!

Jag har mycket att vara tacksam för, men just i såna stunder känner jag mig extra tacksam över att ha ögon som kan se, öron som kan höra, ben som kan röra sig, en näsa som kan lukta och en hud som kan känna. Det är så fint att bara få vara här och nu och uppleva med alla sinnen! Och även om det är lite tungt och jobbigt för kroppen just nu så är jag ändå så tacksam över att jag får chansen att vara gravid och att jag är frisk!

Helgens promenader var sådär magiska och fick mig att känna mig så levande! Naturen helar och gör mig lycklig ♥

IMG_3556 IMG_3555 IMG_3551 IMG_3554

 

Sitter just nu i soffan med måndagsfrukosten i högsta hugg och längtar redan efter att få komma ut på dagens promenad. Den rörelsen ska jag unna min gravida kropp ♥ Väderleksprognoserna har dessutom lovat SOL, som jag ska njuta av allt jag kan!

Vad ska ni unna era kroppar idag?

 

PS. Jag har dragit 5 vinnare i utlottningen av Gluten GO och de lyckliga är Trisse, Annika, Tina, Sara och Wilma! Önskar att jag kunde ge er alla en burk, men för er andra finns produkten att köpa på alla apotek. Värt att prova om ni upplever känslighet mot gluten!

 

Hoppas ni får en fin måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jes

    Hej Emma!
    Var faktiskt till Bonäsudden i helgen! Helt makalöst fint (om.en en smula kallt i skogen när dimman kom). Det var tack vare dig vi hittade dit (och även till Loka brunn). 🙂 Så för mig som endast bort i trakterna 2-3 år så är det otroligt tacksamt att få se små glimtar av alla vackra ställen som faktiskt finns här i närheten! Skulle vara jättekul om du hade tid/lust att göra en slags ’får inte missa’ lista på dessa Värmländska pärlor -som kanske för fler än mig blir lite mer realistiska besöksmål i dagsläget än tex Italien eller Nya Zeeland -även om dessa resmål också finns med på listan.
    Tack för all underbar inspiration 🙂
    Nästa besöksmål tror jag blir Värmdö café.
    Ha det fint!

    1. Emma

      Hej 🙂 men åh, vad roligt att läsa att du hittade dit tack vare mig! Det är ju så fint där 🙂 Och tack för att du kommer med tips, ett sånt inlägg ska jag absolut fixa – jättebra idé ju! Finns så många smultronställen nära oss, vi behöver verkligen inte åka runt halva jorden för att hitta dem! Håll utkik framöver 🙂 Kram

  2. Linda Assarsson

    Hoppas du får en underbar promenad Emma 🙂
    Jag var ute en sväng tidigare, blåsigt och mörkt men uppiggande!
    Nu scones, Kent ur högtalarna, myskläder..
    Plugg och blogg, chokladbollar och senare jogg till jobbet, det ger jag min kropp och knopp idag 🙂

    Må bäst!

stats