Emma Barremyr

Typiskt bra måndag

Hej vänner ♥

Vissa dagar är bättre än andra, och idag har det varit en sån där typiskt bra måndag!

Jag satt hemma i soffan med datorn och jobbade hela förmiddagen! En mysig start på veckan och skönt att få beta av lite jobb efter ledigheten i Idre. Jag tillåter mig inte att jobba från soffan i vanliga fall, men nu när jag är gravid får jag så ont i svanskotan av att sitta på en stol så det får vara okej med soffjobb helt enkelt. Och det är ändå rätt mysigt måste jag säga!

När klockan närmade sig lunch kom Lina och Alicia förbi. Jag ställde mig och stekte pannkakor som vi åt med banan- och jordnötskräm, jordgubbar, blåbär och vispad keso! Yuuum!

Lite bebismys på det, amning och ett blöjbyte senare klädde vi på oss underställ och gick en promenad i skogen.

Eftersom jag varit sjuk så länge har jag inte träffat syrran och Alicia sedan jul, så den här eftermiddagen var välbehövlig för min del. Både för att fylla på mig själv med bebissnos, men även för att få ventilera livet och bara hänga med Lina. Och tänk så mycket som händer med de små på tre veckor, det var nästan som att träffa en ny bebis idag, så stor hade hon blivit, lilla Alicia ♥

IMG_8698 IMG_8701 IMG_8700

Två snygga pussgurkor i underställ 

 

Nu får jag kompensera eftermiddagens ledighet med lite kvällsjobb. Känns helt okej efter en sån här dag faktiskt. Älskar verkligen friheten med eget företag och att jag kan styra över mina egna tider!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken underbar eftermiddag! Förstår att det var en välbehövlig energi- och glädjepåfyllnad för dig. Så mysigt att få umgås med syrran och mysa med lilla bebisen.
    Hoppas att du fått en massa ny energi så att resten av veckan känns lättare!
    Kram <3

  2. Frida

    Vilken mysig måndag! Jag tycker att det är så bra att du berättar sånt där, att du vanligtvis inte jobbar från soffan men att du idag väljer det eftersom du lyssnar på kroppen. Tycker att sådant är värt att trycka på!
    Utöver det så såg den pannkakslunchen helt fantastiskt god ut 🙂 Kram!

    1. Emma

      Vad kul att du uppskattar det, som du säger är det ju värt att trycka på att lyssna på kroppen 🙂 Pannkakslunch är aldrig fel, det var uppskattat av oss båda! Kram

  3. marie andersson

    Låter verkligen som en härlig måndag:) Själv har jag opererat bort en visdomstand idag, inte lika mysigt men bra att fått bort den 😉 Jag blev bara lite nyfiken på din ”vispade keso”. Vad innebär det, har du bara vispat vanlig keso med elvisp eller något sånt? Jag älskar keso och äter det nästan varje dag så alla ”variera sin keso-tips” är välkomna hos mig =)
    Stor kram <3

    1. Emma

      Åh, din stackare! Förstår att du har väldigt ont nu då. Hoppas det går över fort <3 Vispad keso innebär att jag stavmixar det fluffigt så att det blir som grädde - jättegott, och är du en kesofantast tycker jag verkligen du ska testa 🙂 Kram

stats