Emma Barremyr

Frukostdejt på hotell Drott

Hej kompisar ♥

Idag klev jag upp i ottan för att åka in till stan och möta upp Beatrice för en frukostdejt. Och jag måste säga att det är något alldeles speciellt med att möta upp en vän för att äta gott, umgås, prata länge och bara mysa! Jag och Beatrice är väldigt duktiga på att fixa vardagslyxiga dejter – såhär såg det t.ex. ut en gång när vi hade frukostdejt hemma hos mig eller såhär en annan gång när vi käkade pannkakstårta hos Beatrice.

Idag möttes vi upp på hotell Drott för att käka hotellfrukost tillsammans – en alldeles fantastisk start på torsdagen som gav mig massa ny energi. Eftersom vi båda är gravida (Beatrice är bara 11 veckor före mig) blev det såklart massa bebisprat om förväntningar, förlossning, föräldraledighet och sånt nördigt som ju typ är det enda man vill prata om som gravid, haha!

Frukostbuffén på Drott är den godaste jag vet här i Karlstad. Den är ekologisk, allergivänlig och bjuder på allt gott man kan tänka sig. På min tallrik hamnade idag glutenfritt bröd, en krämig äggröra, keso, phiadelphiaost, ost och skinka, tomat, gurka, paprika, melon, passionsfrukt, färska fikon, apelsin, ananas, nötter och russin. Till det en blåbärsshot och en balja citronte!

Det godaste på hela buffén – alla ljuvliga ostar fick vi dock hålla oss ifrån. Det är nog det allra jobbigaste att inte få äta som gravid (gaaaah, vad jag vill ha chevre, brieost och ädelost just nu), men det var skönt att ingen av oss kunde äta det så vi kunde tycka synd om oss själva tillsammans, haha! Den goda cappuccinon som jag alltid dricker när jag är på Drott och äter frukost annars fick jag också skippa idag. Kaffe är ju som jag nämnt ingen höjdare för min krångliga mage just nu, och jag fick därför nöja mig med te!

img_8039 img_8041 img_8038 img_8043 img_8045 img_8044 img_8046

En finfin start på torsdagen som sedan fortsatte med ett lugnt och härligt yogapass på Yogainstitutet. Nu sitter jag hemma och jobbar under eftermiddagen, och njuter så mycket av att vara egen företagare. Såna här dagar blir jag verkligen påmind om vilken lyx det är att kunna styra över sina egna tider och hur gött det är att kunna jobba hemifrån!

När jag kom hem kände jag mig kall och frusen, så jag tände en brasa i kaminen som sprakar i bakgrunden under tiden som jag sitter och jobbar med nya PT-onlineupplägg. Jag ska kötta på med jobb ett par timmar till nu innan jag tar med mig Pelle på en spakväll på Sundsta spa. Vi ska inviga deras ekologiska spakit som lanseras idag, ta det lugnt och bara må gött. Ska bli så himla mysigt och jag berättar mer om eventet för er imorgon!

Hoppas att ni njuter av en härlig torsdag och 1 december mina sötnosar ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken underbar start på dagen! Att sitta ner tillsammans och njuta av en lång och härlig frukost tillsammans är verkligen underbart. Visst kan man få till samma känsla hemma, men det är ändå något särskilt med att gå ut och äta 😉

stats